Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Komşuları o milyoneri anlattı, süper loto kaç para verdi, son süper loto talihlisi, fuat özdemir süper loto

        Sabah'ta yer alan habere göre, ikramiye kazanmadan önce eşi ve bir çocuğuyla birlikte Süloğlu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan tek katlı, harabe evde yaşayan ve hamallık yaparak geçimini sağlayan Fuat Özdemir'in komşuları talihlinin zaman zaman korumalarıyla ilçeye geldiğini anlattı. Komşulardan Kadir Görgöz, "Bir gecede buradan çekip gitti. Ne olduğunu anlamadık. Sonra öğrendik ki büyük ikramiye ona çıkmış. Bayramda komşulara kurban eti dağıttı. Bana da verdi. Tarım ürünleri ticareti yapan birinin yanında hamal olarak çalışıyordu. İyi birisiydi. Son gelişinde yanında korumalar ve para beklentisi olanlar vardı. 'Bu da para istiyor' düşüncesine kapılmasın diye yanına gitmedim"dedi.

        "HAPİSTEN BEN KURTARDIM"

        Özdemir'in "Paranın yarısını beni kandırarak aldı" diyerek şikayetçi olduğu patronu Barış Aslan ise kuponu birlikte oynadıklarını ve paranın yarısının kendisine ait olduğunu öne sürüyor. Aslan, Özdemir'e kardeşlerinin sahip çıkmadığını belirterek şunları anlattı: "Kredi kartı borcu nedeniyle hakkında hapis kararı çıktı. Ağabeylerinden para istedi ama onlardan 'Borç senin borcun, git yatır' cevabını aldı. Sonunda ben yardım ettim. Hastalandığı zaman da yakınları yardımcı olmadı. Ailesinden hiç kimse onu hastaneye götürmek istemedi. Biz yardımcı olduk."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ