Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Temmuz ayına şanslı ve bereketli etkilerle giriş yapıyoruz. İki olumlu gezegenin birleşimiyle, gerek ilişkilerimizde, gerekse parasal bağlantılarımızda şanslı ve fırsatlı bir gün olacak. Eğlenceli işler, güzellik konuları, ilişkilerimizde genişleme, bolluk özel teklifler ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz geleceğinize yatırım olabilir.

        KOÇ

        Aşkı keşfetme, sevdiğiniz varsa onunla keyifli paylaşımlar, aktiviteler hayatınızı güzelleştirecek. Yine kreatif veya sanata dayalı işlerinizde güzel teklifler ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

        BOĞA

        Ailenizdeki bolluğun ve bereketin artmasıyla beraber alınacak kararlara odaklanacaksınız. Yine evinizde yenilikler yapmak istiyorsanız zorlanmadan bu yenilikler devreye girebilir.

        İKİZLER

        Temmuz ayı parasal bağlantılarınızla güçlenecek. Özellikle satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız fırsatlarınız ve şanslarınız yüzünüzü güldürecek.

        YENGEÇ

        Maddi alanda elinizin bollaşması para harcamalarınızı da hızlandıracak. Özellikle bugün önemli bir para teklifi karşınıza gelebilir. Bir yandan da para harcamalarına meyilli olacaksınız.

        ASLAN

        İş fırsatları, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olurken, karşılaşacağınız önemli şanslar ayağınıza kadar gelecek. Hayat düzenlemeleriniz için de karşınıza güzel fırsatlar veya teklifler gelebilir.

        BAŞAK

        Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. Kariyerinizde güzel açılımlarınız olacak. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel desteklerle bana hiçbir şey olmaz hissiyatı size hâkim olabilir.

        TERAZİ

        Sosyal ortamlarınızda şans sizden yana. Arkadaşınız olan birinden bir teklifle karşılaşabilir, hayatınızın aşkını bu ortamlarda yakalayabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel oluşumlar altında olacaksınız.

        AKREP

        Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak. Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal alanda da destekleriniz yüksek olacak.

        YAY

        Ortaklaşa parasal konularda enerjinizi ortaya koyacaksınız. Bir yandan da seyahatler, yabancı ortamlar ve bu yerlerde tanışacağınız insanlarla oldukça etkili ilişkiler içinde olabilirsiniz.

        OĞLAK

        Temmuz ayı güzel etkileşimlerle başlıyor. Partnerinizin hayatındaki etkili ve güzel işler elinizdeki ortak paranızın çoğalmasına ve parasal konularda güzel kararlar almanıza neden olabilir.

        KOVA

        İşinizde ve aşk hayatınızda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Sevdiğiniz insan size bir teklifte bulunabilir. Eğer ilişkiniz varsa söz, nişan ya da evlilik kararının gündeme geldiğini görebilirsiniz.

        BALIK

        Temmuz ayında iş hayatınızdaki fırsatlar sizi çok mutlu edebilir. Güzel bir iş fırsat ı karşınıza çıkabilir. Bir yandan da sağlığınızda kendinizi çok iyi hissedecek, biraz kilo almaya meyilli olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ