Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün devreye giren Güneş-Merkür kavuşumu, bazı konuları gözden geçirmek ve çözüm üretmek adına olumlu olabilir. Eskiden kalma konuları konuşmak, daha önceden konuştuğumuz işlere odaklanmak için enerji bizi destekleyecek. Yanlışlıklar ve aksilikler yaşadığımız bu dönemde bazı hataları tekrarlamamaya dikkat etmeliyiz. Ayrıca iletişimimizde tek taraflı olmamaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        Özel hayatınızda çözüm üretmek için mantıklı yaklaşımlarınız devrede olabilir. Önceden sıkıntı yaşadığınız konuları gözden geçirebilirsiniz. Maddi konularda harekete geçebilirsiniz.

        BOĞA

        Bugün, iş ve sağlık konularınıza, bu alanda yaşadığınız sorunlara mantıkla yaklaşmalısınız. Bazı konuları gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizi kolay harekete geçirecek.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda, eski konular üzerine eğilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınızda mantığınız her daim devrede olsun. Aile hayatınızda son derece rahat hareket edeceksiniz.

        YENGEÇ

        Aile hayatınızda daha önceden sorun olmuş konulara çözüm üretmek ve bazı konuları konuşmak için güzel bir gün olabilir. Sosyal çevreniz sizi kısa planlar için harekete geçirebilir.

        ASLAN

        Yakın çevrenizin sizin aklınıza ihtiyacı olabilir. Onlarla olan konuşmalarınızda mantığınızdan şaşmayın. İç gözlem yapmanız ve iletişiminizde temkinli olmanız işinize yarayabilir.

        BAŞAK

        Parasal işlerinizde mantıktan şaşmayın. Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü çözülmemiş para işleriniz devrede olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeden ilerlermek size kazandırabilir.

        TERAZİ

        Bugün, eskiden kalma konu ve olayları dile getirme arzunuz yüksek olabilir. Kendiniz için yapacağınız işlerde mantıktan uzaklaşmamaya özen gösterin. Para harcamalarınız sizi şevklendirebilir.

        AKREP

        Eski bir konu yeniden gündeme gelebilir ama moralinizi düşürmeye gerek yok. Olaya mantıkla yaklaşırsanız çözümü kendiliğinden ayağınıza gelecek. Bilinçaltı temizliği yapmalısınız.

        YAY

        Eski bir arkadaşınızla buluşmak ve konuşmak için harika bir gün. Daha önceden sorun olan konu ve olayları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Durumları toparlamak kolay olabilir.

        OĞLAK

        Kariyer konularında mantıkla ilerlemek ve daha önceden konuşulmuş ama bitmemiş işlerle ilgilenmek size kazandırabilir. Aşk hayatınızda gelecek planlarınızı uygulamaya koyun.

        KOVA

        Daha önceden konuşulmuş bir medya, eğitim veya seyahat işi devrede olacak. Bu alanlarda halletmeniz gereken konuları çözeceksiniz. Aile hayatında huzuru önemseyeceksiniz.

        BALIK

        Bugün, bir para ödemeniz veya banka işiniz varsa mantığınız devrede olsun. İşinizde yapmanız gerekenler öne çıkacak. Daha önceden karşınıza çıkan bir sorunu çözebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ