Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Zahide Yetiş'le 127. bölüm canlı izle - SHOW TV

        Uzman isimlerin izleyicileri bilgilendirdikleri “Zahide Yetiş’le”ye, beyin sinir ve omurilik cerrahisi uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar ile eğitmen ve terapist Çağla Yüksel konuk olacak. Özçınar’ın bel, boyun ve sırt ağrıları konusunda merak edilenleri izleyenlerle paylaşacağı programda dorn methodunun Türkiye temsilcilerinden Yüksel ise methodu uygulamalı olarak anlatacak.

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        GÖKHAN ÖZÇINAR KİMDİR?

        Op. Dr. Gökhan Özçınar 1963 yılında Amasya'nın Merzifon ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini babasının memuriyeti dolayısıyla (Hava Subayı) Anadolu'nun değişik illerinde yaptı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden beşincilikle bitirdi.

        Uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirürji Ana Bilim Dalı'nda yaptı. 6 yıllık uzmanlık dönemini 5 yıl 8 ayda tamamladı ve bu süre içerisinde 10 tanesi yurt dışı olmak üzere 41 adet yayın yaptı.

        Mecburi hizmet görevini Malatya Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde klinik şefi olarak yaptı. Malatya'da çalıştığı 4,5 yıl içinde kurmuş olduğu poliklinik, tıp merkezleri, Manyetik Rezonans (MR), Sintigrafi, Bilgisayarlı Tomografi (BT) ve diğer görüntüleme cihazları şirketleri ile kurumlar vergisi'nde il 5.si oldu. 1998 yılında devlet memurluğundan istifa ederek serbest çalışmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ