Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        2 hafta boyunca aşk hayatınız veya uzun süreli ilişkileriniz üzerine konuşmaya ve düşünmeye meyilli olacaksınız. Ortak davranmak ve hareket etmek, anlaşmak ön planda olacak.

        BOĞA

        2 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda görüşmeleriniz artacak. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek ihtiyacında olacak, çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız.

        İKİZLER

        Bir iki hafta boyunca aşk hayatınız hareketlenebilir, aşkı konuşmak, paylaşmak ve yaşamak ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla iletişiminiz güçlenecek, çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz

        YENGEÇ

        Birkaç hafta boyunca aile hayatınızda konuşmalarınız hızlanabilir. Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem. Emlak işlerinizi bu döneme denk getirmek işinize yarayabilir.

        ASLAN

        Önünüzdeki 2 hafta yakın çevrenizle iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama ve ticaret alanınızda becerileriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi alanda kafanız iyi çalışacak; para ile ilgili konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem.

        TERAZİ

        2 hafta boyunca kendinizle ilgili alanlarda görüşmeleriniz artabilir. Kendinizi rahat ifade ediyorsunuz, zihinsel konular ön planda. Özel yaşantınızda zorlayıcı durumları gözden geçirebilirsiniz.

        AKREP

        Önünüzdeki 2 hafta geçmişi anabilir ve yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda. Sır saklamayı ve biraz gizemli davranmayı benimseyeceksiniz.

        YAY

        2 hafta boyunca geleceğinize yönelik konular ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde öne çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu dönem sizden özel bir ilgi bekleyebilir.

        OĞLAK

        2 hafta boyunca iş ve kariyer alanlarınızda becerileriniz artacak. İş anlaşmaları gündeme gelebilir. İş ortamınızdaki güçlü iletişiminizle tüm dikkatleri üzerinize çekmek için harika bir dönem.

        KOVA

        Önünüzdeki dönem kendinizi öne çıkaracaksınız. Tanımadığınız yer ve ortamlarda bulunabilirsiniz. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret hayatınız renklenebilir.

        BALIK

        2 hafta boyunca ödeme ve harcama alanlarınızda fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka ve miras konuları önde olacak. Gizemli işler kafanızı bir süre meşgul edebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ