Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (15 Mart 2017)

        Bugün doğduysanız; zeki, etkili, çekici, seyahate düşkün, keyifli bir insansınız. Beraber olduğunuz insanların sizden kesinlikle neşeli ve özgür olması gerekiyor. Öyle olursa ancak hayata ciddi yaklaşımınızı yenebilirsiniz. Bu sene, hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Kendinize ve yapacaklarınıza inanın.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün oldukça aktif, yoğun ve hareketli bir gün olacak. Sosyal ortamlardaki her tür planda orijinalliğinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ön sezileriniz sayesinde bugün hem iş alanlarınızda hem de kalabalık yerlerde oldukça önemli konuşmalar gündemde olabilir. Esnek olduğunuzda kazanacaksınız.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecekle ilgili planlarınız adına harekete geçmek isteğiyle dolu olacaksınız. Grupsal işler, seyahat, eğitim alanlarınızda sosyal çevre desteğiniz üzerinizden eksik olmayacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinize yönelik hırslı taraflarınız bazı konularda acele kararlar almanıza neden olabilir. İşinizde esnek olacak, önemli ortak parasal görüşmelerde bulunacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinize yönelik bir gün geçirme isteğiniz yoğun olacak. Özel hayatınızda ve ortak işlerinizde önemli görüşmeler içinde olacaksınız. Bir anlaşma gündeme gelebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi birçok konuda kopuk ve dağınık hissedebilirsiniz. İşinizde güzel görüşmeler ve anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Hayata ve yapacaklarınıza esnek yaklaşacaksınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendi isteklerinize odaklısınız. Özel hayatınızda şanslısınız. Yaratıcılığa dayalı işlerde partnerle ilerlemek size daha kolay gelebilir. Sevdiklerinizle farklı birgün geçirebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün daha fazla evinize ve ailenize yönelmek isteyebilirsiniz. Evinizde yapılması gerekenleri iyi tespit edecek ve kolayca halledeceksiniz. Öğleden sonra hareketleniyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşündüklerinizle uyguladıklarınız birbiriyle örtüşmeyebilir. İletişim ve sanata dayalı işleriniz varsa şansınız yüksek. Ayrıca yakın çevreniz aşk hayatınızda size yeni kapılar açabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her şey sizin lehinize gelişiyor sadece etrafınıza bakmanız, bazı güzellikleri fark etmeniz gerekecek. Ailenize maddi konularda yardımlarınız bugün daha esnek olabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerde şans sizden yana olacak. Fikirlerinizi karşı tarafa aktarabilir, istediğiniz koşulları sağlayabilirsiniz. Yakınlarınızla kısa geziler ve programlar içinde olacaksınız.

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapamadıklarınızı gözünüzde büyütmekten kaçının. Geçmişi sorguladığınız bu dönemde bazı dedikodular önünüze gelebilir. Maddi konularda rahat bir gün içindesiniz.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ