Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (17 Ağustos 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün Venüs’ün Jüpiter’den alacağı dik açıyla, ilişkilerimizde ve parasal alanımızda farklı şanslar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İlişkimizde salı günü gelişen durum ve olayları toparlamak için de şansımız yüksek yalnız aşırı iyimser, çoşkulu ve abartılı tavırlarla yanlış yolda ilerlemeye de meyilli olabiliriz. Yine özel hayatımızda daha temkinle ilerlemeye çalışalım. Lüks tüketim, para harcamalarında artış görülebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile alanlarınızda keyifli gelişmeler var, sevdiğiniz insanla yeni adımlar atacaksınız. Yine özel hayatı- nızda kendinizi keyifli ve hareketli hissedeceksiniz. Abatmaktan uzak durun.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel konularda ve girişime dayalı işlerinizde değişik fırsatlar da karşınıza gelebilir. İlişkilerinizi doğru kullanarak, abartıdan ve müsriflikten uzak durarak günü- nüze yoğunlaşın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınız artabilir ve risk içeren işlere girebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız, dövize dayalı işleriniz varsa risk almayın. Parasal getirileriniz kafanıza göre harcamalar yapmanıza neden olabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile alanlarınızdan alacağınız keyifli etkilerle para harcamaya yatkın olacaksınız. Evinizde yuvanızda bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Yapılması gereken işleriniz kolay hallolabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdekilerle işbirlikleri ve planlar içine girebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yazmaya, anlatmaya dayalı işleriniz varsa değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. İleti- şimde abartıdan uzak durun.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar önünüze çıkan şanslar ve fırsatlar kalabalık ortamlardan gelecek. Sosyal ilişkileriniz maddi olanaklarınızı bir parça artırabilir veya bu alanlarınızda para harcamalarınız biraz fazla olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanlara yaşadıklarınızı çaktırmak istemeyeceksiniz bu da bazı ortamlarda aşırı iyimser ilişkiler kurarak ilerlemenize neden olacak. Fırsatları yakalayın ama daha bilinçli ve sakin ilerlemelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iyimserlikten çıkmayacak karşınıza gelecek olan fırsatlarla sıkıntılarınızı gidereceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla kuracağınız ilişkilerde çoşkulu ve iyimserlikle hareket edebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızdaki bazı iliş- kilerde, parasal konularda çok abartmadan işlerinizi takip edin, harcamalarınızı biraz sınırlandırın. Akşam saatlerinde olaylara daha derin ve duygusal bakacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklı işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız. Sadece ortaklı işlerinizde değil, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız keyifli ve iyimser ilerleyecek. Abartıdan uzak durmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza çıkacak gelişmelere odaklanın zira bugün farklı alternatifler karşınıza çıkabilir. İş bağlantılarınızda coşkulu adımlar devrede olabilir. Hayata hareketli yaklaşacağınız bir gün.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün işlerinizde parasal fırsatlar karşınıza gelebilir. Harcamalarınızın da artacağı bu dönemde iyimser yapınızı koruyun. Aile ve ev hayatınızda esnek yapınızı koruyacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ