Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Adana'da dehşet veren cinayet! VİDEO

        Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi, 3404 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sürekli tartışan 8 yıllık evli S.S (29) ve H.S. (37) çifti sabah saat 7:30 sıralarında yine tartıştı. Tartışma kısa sürede büyürken H.S. silahını alarak eşine iki el ateş edip öldürdü.

        Eşini öldürdükten sonra karşılarındaki babasının evine giden H.S'nin uyuyan iki çocuğu ise silah seslerine uyanarak yatak odasına geldi. Çocuklar annelerini kanlar içinde görünce evden dışarı çıkarak komşularının kapısını çaldı. Komşuları eve gelip S.S.'yi kanlar içinde hareketsiz halde görünce polise ve ambulansa haber verdi.

        Bu arada H.S'nin babası M.S. ise polisi arayarak oğlunun eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri H.S'yi gözaltına alarak önce Eski İstasyon Polis Merkezi'ne ardından da Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

        Bu arada S.S.'nin yakınları da tek tek evinin olduğu sokağa gelmeye başladı. S.S'nin kız kardeşleri onun öldüğünü öğrenince sokak ortasında sinir krizleri geçirdi. Kayınbaba M.S. de sokak ortasında gözyaşlarını tutamadı. Annesi ölen, babası gözaltına alınan iki çocuk ise polis korumasına alındı.

        Bu arada ölen S.S'nin komşuları, H.S'nin daha önce de eşini pencereden atmaya çalıştığını ileri sürdü. S.S.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ