Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Samsun'da göçük!

        Bayram OK / SAMSUN (AHT)

        Yıkım işinde çalışan 2 işçi yaralandı. Olay yerine sevk edilen Arama Kurtarma Birliği ekipleri, binada başka işçilerin olup olmadığını belirlemek için çalışma başlattı.

        Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahalesi Meşrutiyet Sokak'ta 4 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yıkım çalışmasında çalışan Murat Öztürk (31), Ahmet Fidan (52) ve Engin Karaduman (29), itfaiye ve Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekipleri tarafından enkaz altından kurtarıldı. Göçükten çıkartılan işçiler olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçi Murat Öztürk'ün durumunun ağır olduğu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ahmet Fidan ile Engin Karaduman'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Göçük yerine gelen polis, çevrede güvenlik çemberi oluştururken, Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri, göçükte çalışma başlattı. Ekipler, enkaz altında başka kişi veya kişilerin olup olmadığını tespit etmek için dedektör köpekler ve görüntülü arama yapmaya başladı.

        Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ