Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu da orman kanunu!

        Muğla’nın Milas İlçesi’nde, bir gece kulübünde eğlendikten sonra gelen hesaba itiraz eden Burak Mermer ve Mehmet isimli arkadaşı, işletmeci Z.K. ve adamları tarafından arabaya bindirilerek Akgedik Barajı’na götürüldü.

        Kadir TAMER - Mehmet AKDEMİR / AHT

        Gece kulübü korumaları, iddiaya göre hesaba itiraz eden iki genci silahla tehdit ettikten son ra döv dü. Korumaların elinden kurtulmaya çalışan gençler baraj gölüne atladı. Gölü yüzerek geçen Burak Mermer, karşı kıyıya ulaştı. Ancak eğlenmeye birlikte gittiği arkadaşı gölden çıkmadı. Barajın hemen yakınında evi bulunan Durmuş Ali Çelik, silah sesleri üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Baraj kenarında Burak Mermer'i bu lan jandarma, kaybolan genç için çalışma başlattı. Ancak yapılan aramalara karşın Mehmet adlı gence ulaşılamadı.

        YÜZEREK KURTULDU

        Burak Mermer’in verdiği ilk ifadesinde “Arkadaşım Mehmet ile eğlenmeye gittik. Ancak çok yüklü miktarda hesap gelince itiraz ettik. Bunun üzerine bizi bir arabaya bindirip baraj gölüne getirdiler. Havaya bir kaç el ateş ettiler. Sonra bize vurmaya başladılar. Ellerinden kurtulup göle atladık. Ben yüzerek karşı kıyıya ulaştım. Ancak arkadaşım gölden çıkmadı” dediği öğrenildi. Jandarma, Z.K. ve adamlarının yakalanması için çalışma başlattı.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ