Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şanlıurfa

        Şanlıurfa'da kablo hırsızlarının peşine düşen polis ekipleri bir çukurda gördüğü manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.

        Akıl almaz olay sosyal konutlardan kablo çalındı iddiasıyla başladı. Polis ekipleri Ertuğrul gazi mahallesi ve luna parkında güzergahı olan yeni çevre yolunda uygulama başlattı. Uygulama esnasında çalınan kablo ve bakır maddelerin iki kişinin elinde gören ekipler şahısları durdurmak istedi. Polis ekiplerini gören şahıslar ellerinde bulunan bakır ve kabloları yere bırakarak koşmaya başladı. Gecenin karanlığından yararlanan şahısları arayan polis ekipleri olası kaçma ihtimali üzerine çevre yolu istikametinde bulunan luna park içinde oyun alanında kaçan şahısları aramaya başladı.

        POLİSLER İNANILMAZ BİR GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI

        Burada sonuçsuz kalan ekip kanal civarında bulunan bir ağaçlık alan çevresinde bir grup ile karşılaştı. Bunun üzerine ağaçlık alana geçen polis ekipleri burada gördükleri manzara karşısında hayrete düştüler. Yaklaşık 1 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde bir gölet çukurunun içinde esrar maddesi içtikleri iddia edilen 10 kişi ile karşılaştı. Gençleri bulunan çukur içinden çıkaran polis ekipleri gençleri yere yüz üstü ve sıralı bir şekilde yere yatırarak bulundukları çukuru aramaya başladı. Burada bulunan 10 kişinin çoraplarına kadar aranması ve incelemesi sonucu şahısların hırsız değil esrar kullandıkları ortaya çıktı. Polis ekipleri olası bir ihtimal üzerine şahısların girdiği çukura girerek içeride arama yaptı. Yapılan arama sonucunda her hangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

        GENİŞ ARAMA BAŞLATILDI

        Kimlik kontrolü ve üst aramaları yapılan şahıslar daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak için polis merkezine götürülürken kablo hırsızlarının yakalanması için çevre genelinde geniş arama başlatıldı. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ