Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin iki büyük hedefi var;

        Biri, terör örgütleriyle anında mücadele. Diğeri büyük yatırım hamlesi. Aslında Türkiye’nin olduğu kadar AK Parti’nin gündeminin ne olacağının şifrelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adli yılın açılış törenindeki konuşmasında vermişti.

        Dedi ki Cumhurbaşkanı;

        Şahsım dahil, kendini siyasi veya bürokratik hırsa kaptıranlara tavsiyem böyle anlarda hemen açıp 15 Temmuz şehitlerinin listesine bakmalarıdır. Şayet orada gördüğümüz isimlerin hikâyeleri, orada gördüğümüz hayatlar, orada gördüğümüz fedakârlık bizi kendimize getiremiyorsa, hepimize de yazıklar olsun.”

        İleride pişman olmamak için, tüm kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi AK Parti teşkilatlarında da FETÖ temizliği en ince ayrıntısına kadar yapılacak.

        Yeni oluşumlar, 15 Temmuz şehitlerinin gölgesinde belirlenecek.

        ***

        AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yaptı. İki kez Torbalı Belediye Başkan adayı oldu. AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Dış İlişkiler Başkanlığı ile Teşkilat Başkanlığı görevlerini yürüttü.

        İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak seçim kampanyasının başarıya ulaşmasında büyük rol oynadı.

        Yani partinin her kademesinde alın terini bırakırken soyadının hakkını da fazlasıyla verdi hep Mahmut Atilla Kaya.

        Gerek yatırım ve hizmet aşamasında, gerekse teşkilatın yapılanmasında yeni dönemin en etkili isimlerinden biri olacak.

        Yenikapı ruhunun sürmesi Türkiye için çok önemli. Birlik ve beraberlik rüzgarı korunursa, ülkemde barış rüzgarı eserse zorluklar kolaylanır. Gençlere aş ve iş imkanı sağlanır.

        Önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunan milletvekili Kaya, Büyükşehir’in üreteceği projelere tam destek olacaklarını söyledi, “Yeter ki İzmir Büyükşehir Belediyesi proje üretsin” dedi.

        Herşeyden önemlisi AK Partili vekil, bunları kendi projesi gibi sahipleneceği vurgusunda bulundu.

        Yetmedi; Başbakan Binali Yıldırım’ın bakanlığı döneminde İzmir’de yapılan büyük ulaşım hamlelerinin kat kat fazlasını birlikte getirme sözü verdi.

        Üç yıldır, “İzmir’den Başbakan çıksın, Binali Yıldırım’ı destekleyin ki, kentime yatırım yağsın” diye çağrılarda bulunan, kampanyalar düzenleyen biri olarak, hizmete talip olan AK Partili Kaya’yı gönülden alkışlıyorum.

        * Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre ‘Kaya gibi’nin Türkçe meali: “Sağlam, sözünde duran.”

        Torbalı’da hizmet maratonu

        Bu arada Torbalı demişken bir başarı ve hizmet hikayesine de değinmeden geçmeyeyim.

        Örnek yatırımlara imza atan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve ekibi, yarın 27 çocuk parkı ve fitness alanı açılışını da yapacak. Tebrikler...

        Diğer Yazılar