Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkemizde hak, hukuk ve adalet anlayışını en iyi bilen isimlerden biri olan değerli hukukçu büyüğümüz Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’a tüm iyi niyetimizle sormak istiyoruz:

        1- Üç gün öncesine kadar arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara çıkamayan bir futbolcunun dün 11’de yer alması ne derece adil bir uygulamadır?

        2- Testiyi kıranla suyu getireni ayırt edemeyen bir teknik adam, takım içindeki güven duygusunu zedelemiş olmuyor mu?

        3- Sneijder’ın neden yedek kaldığını açıklarken bile samimi olamayan bir teknik adama futbolcular ve kamuoyu ne derece güvenir?

        4- Hakem desteği ile gelen bu galibiyet sizi ne derece sevindirdi?

        5- Bu hakemler olmasa galip gelmeniz mümkün müydü?

        Soruları çoğaltabiliriz. Çok vaka var çünkü... Sabri ve Sneijder örneğinden yola çıkarsak, Prandelli tuhaf uygulamalara imza atıyor... Akıllı ve otoriter bir teknik adam, sahaya sürdüğü kadroda bu kadar çok çelişkiye düşer mi?

        Sabri’nin dün görevini iyi yapmasıyla Prandelli’nin tutarsızlığı kesinlikle birbirine karıştırılmasın...

        Son dakikada hakem desteği ile gelen bu galibiyet kimseyi yanıltmasın...

        Hatırlatmakta yarar var: Bildiğimiz iyi bir Galatasaray normal şartlar altında Barcelona ya da Bayern Münih ile de oynasa koskoca ilk 45 dakikada en azından bir ya da iki tane ciddi tehlike yaratır değil mi?.. Dünkü ilk 45’te bu bile yoktu işte... Hiç etkili olamayan bir Galatasaray vardı... Kasımpaşa bu bölümde bir adım öne çıktı... Sahaya akıllı yayılan Paşa, Adem’in golü ile de çok ümitlendi.

        İkinci yarıda ise Paşa anlaşılmaz ve inanılmaz bir şekilde geriye yaslandı. Şota yanlış yaptı. Gole adeta davetiye çıkardı. Aslan için bu büyük fırsattı... Dakikalar ilerledikçe Sarı-Kırmızılı ekip hakimiyetini iyice artırdı. Chedjou’nun kolundan seken top sonrası Umut’un akıllı vuruşu ile de haftayı zararsız kapadı.

        Kasımpaşa’ya gelince... Paşa’da çok iyi yabancılar var... Bu yabancılar gününde olursa sonuç da haliyle iyi oluyor... Ama güvendiği silahları dün son derece etkisizdi Paşa’nın... Babel iyi başladı, devamını getiremedi. Oscar ve Castro da bekleneni veremedi... Paşa, böyle bir Galatasaray’ı bir daha yakalayabilir mi acaba? Disiplinli ve dikkatli bir Paşa’nın dünkü Galatasaray’ı yenmesi işten bile değildi... Unutulmasın aynı Paşa, böyle bir Galatasaray’ı geçen sezon 4-0 yenmişti.

        Son söz: Galatasaray hakem desteği ile günü kurtardı.

        TARAFTAR SINIFTA KALDI

        Böyle bir maça sadece 11 bin taraftarın gelmesini kim, nasıl izah edebilir acaba?

        BERBAT YÖNETİM...

        Hakemler için fazla söze gerek yok... Berbat bir yönetim gösterdiler... Sonucu doğrudan etkilediler.

        Diğer Yazılar