Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASIMPAŞA cephesinde hiç bir değişiklik yok. Takım yine durgun. Yine isteksiz... Ve müthiş disiplinsiz.

        Böyle bir kadronun, bu derece yetersiz futbol ortaya koyması, gerçekten çok düşündürücü...

        Dün yok denecek kadar az pozisyona giren Kasımpaşa, etkisiz oyunu ile bir kez daha sınıfta kaldı.

        Zaten şu var: Kasımpaşa’da pek çok oyuncu, erken emekli kararı almış gibi. Gün doldurmaya çalışıyorlar adeta. Üretmek ve ilerlemek adına hiç bir çabaları yok.

        Disiplinsizlik de almış başını gidiyor. Kiminin çenesine vurmuş, kimi de gereksiz şekilde isyan ediyor. Sonuçta takım eksik kalıyor ve hüsran kaçınılmaz oluyor.

        Tüm bunların sebebi ne?.. Yıldız olarak görünen bazı oyuncular uzun zamandır sırtüstü yatıyor. En başta da Scarione... Artık miras yiyor. Kurtarıcı rolünü üstlendiği o eski günlerden eser yok artık. Castro ve Adem de pek farklı değil. Her ikisi de beklenileni bir türlü veremiyor. Babel ve Donk ise durumu idare etmeye çalışıyor.

        Kasımpaşa’da pek çok oyuncu, erken emeklilik kararı almış gibi.

        Eğri oturalım, doğru konuşalım. Kasımpaşa’da bazı oyuncuların performansı bugüne kadar zaten hep yetersiz kaldı. Özellikle yerli oyuncular açısından bu sıkıntı sürekli yaşandı.

        Şota’nın artık şapkasını önüne koyması gerekiyor. Bu derece isteksizlik ve verimsizlik bu takıma hiç yakışmıyor. Bir teknik adam olarak da önlem alması ve çözüm bulması gereken kişi bizzat kendisi...

        Hani demem o ki... Üst sıralarda yer alan takımlar karşısında hep hüsrana uğrayan Kasımpaşa, mevcut görüntüsü ile büyük hayalkırıklığı yaratıyor.

        Şota’yı bırakalım, Abdullah Avcı’ya bakalım. Yürekten kutlamak gerekiyor Avcı’yı... Hem çok iyi bir takım oluşturduğu için, hem de dünkü galibiyet için...

        Başakşehir adeta bir makine ahengi ile çalışıyor. Tıkır tıkır işliyor. Her oyuncu sorumluluğunu iyi biliyor.

        Dün çok kontrollü oynayan Başakşehir, sağlam savunması ve çok çalışan orta sahası ile sonuca gitmeyi bildi. Başakşehir’de savunmanın göbeğinde görev yapan Yalçın ve Epureanu yine çok dikkatliydi. Uğur ve Ferhat da hırsı ve çalışkanlığı ile geçer not aldı. Visca’ya ise ayrı bir paragraf açmak gerekiyor. Son derece çabuk ve zeki bir futbolcu olan Visca, yeni sezonda büyük takımların gözdesi olacağa benziyor.

        Şu da ayrı bir gerçek: Süper Lig’e döner dönmez iyi sonuçlar almak, üst sıralara tırmanmak ve büyük takımların korkulu rüyası olmak, elbette ki son derece önemli bir başarıdır. Bu başarıyı yakalayan Avcı ve öğrencileri büyük takdiri şimdiden fazlasıyla haketti.

        Son söz Süleyman Abay için... Verdiği penaltı, penaltı değildi. Böyle penaltı olmaz.

        BRAVO SEMIH ŞENTÜRK

        Adeta ikinci baharını yaşıyor. Dün de çok çalıştı. Bu sezon yine kral olursa kimse şaşırmasın.

        ADEM VE TUNAY

        Profesyonel insan, sorumluluğunu bilmelidir. Yakışıksız işlere girmemelidir. Gereksiz kart görmemelidir. Adem ve Tunay, dün bu sorumluluğu yerine getiremedi.

        Diğer Yazılar