Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isaksson gibi bir kalecinin dünkü golü yemesi inanılacak gibi değildi. 40 metreye yakın bir yerden süzülerek gelen topu içeri alan Isaksson, doğal olarak Kasımpaşa’yı feci şekilde yaktı. Normal şartlar altında böyle bir top 1000 kere gelse, her kaleci gibi Isaksson da 1000’ini rahatlıkla tutardı.

        Kendi düşen ağlamazmış...

        Kasımpaşa için de bunu söyleyebiliriz. Siz, 3 net pozisyon yakalayacaksınız, bunları cömertçe harcayacaksınız, sonra da inanılmaz bir gol yiyeceksiniz. Bu kadar beceriksizliğin ve dikkatsizliğin sonucu bu olur elbette.

        Kasımpaşa’nın savunması ilk haftalarda olduğu gibi dün de çok sağlamdı. Omeruo-Titi ikilisi kapı gibiydi. Zaten bu ikili, Kasımpaşa için çok büyük şans... İkisi de çok akıllı oynuyor. Zaten bu sayede değil mi, ilk üç maçta Kasımpaşa kalesinde çok önemli tehlike yaşanmaması... Elbette Donk’un ön liberodaki diri ve etkili oyununu da unutmamak gerekiyor. Castro da dün çok koştu, rakibe ve topa iyi bastı. Ama ve lakin...

        Gol yollarında halen büyük sıkıntı çekiyor Kasımpaşa...

        Özellikle kanat ataklarında çok etkisiz kalıyor. Mesela Aydın Yılmaz’ın dünkü o silik görüntüsü ne öyle... Sahaya zoraki çıkmış gibi bir hali var. Keza Del Valle... İyi bir kumaş ama fiziki anlamda çok yetersiz. Del Valle için zaman gerekiyor. Adem ise dün oyuna iyi ve hırslı başlamasına rağmen, devamını getiremedi. Keza Scarione de belli bir çizgiyi geçemedi.

        Gol yollarındaki bazı isimlerin etkisiz ve verimsiz oluşu, Kasımpaşa’nın dünkü hüsranında çok büyük etkendi.

        Gençlerbirliği ise genç kadrosu ile dişe diş, kora kor bir mücedele verdi. Genç dedim de... Gençlerbirliği’nde takım kaptanı 21 yaşındaki Ahmet Çalık... Futbol okulundan yetişme... 4 yıldır A takımda forma giyiyor. Sadece Ahmet Çalık değil, Gençlerbirliği’nde futbol okulundan gelme çok sayıda oyuncu bulunuyor. Hepsi de takır takır oynuyor. İşte Uğur Çiftçi, işte Ahmet Oğuz, işte İrfan Can Kahveci... Hepsini de yürekten kutlamamız gerekiyor. Her biri yıldız adayı... Yarınlarda piyasayı sallarlar.

        Gençlerbirliği’nin dünkü galibiyetinde başrolü oynayan isim ise elbette ki kaleci Hopf idi. Müthiş kurtarışlar yaptı. Bravo.

        GENÇLER'İN GENÇLERİ

        Böylesine zorlu bir sınavda bazı oyuncular çok ön plana çıktı Gençlerbirliği’nde... Özellikle alt yapıdan yetişen ve henüz 20-21 yaşında olan bu genç isimler, hem Gençlerbirliği için, hem de ülke futbolu için büyük kazanç olacak. Yolunuz açık olsun çocuklar...

        NE YAPSIN ISSAKSON

        Hani gol yenir de böylesi yenmez. Hele hele Isaksson hiç yemez. Ama yedi işte... Sahi o anda ne düşünüyordun, ne yapıyordun Isaksson... Takımını böyle yakmak sana hiç yakışıyor mu!

        Diğer Yazılar