Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can alıcı bir sorudan başlayalım:

        - Alper Ulusoy gibi bir hakem, Donk’un vuruşunda topun gol çizgisini geçtiğini nasıl göremez? İnanmak mümkün değil... Üstelik hemen önündeydi ve pür dikkat bakıyordu.

        Kusura bakmasın ama bunu göremezse neyi görecek!

        Hem de bu Alper Ulusoy, yeni dönemde FIFA kokartı takacak. Derbi maçlarında düdük çalacak!

        Bakan ama göremeyen Alper Ulusoy’un dünkü hatası maçın kaderini elbette ki doğrudan etkiledi.

        Alper Ulusoy golü görseydi ve hakem Halis Özkahya’yı yanlışa sürüklemeseydi dünkü maç böyle biter miydi bilinmez ama şu artık çok net: Hakemlerimiz hata ötesi skandal kararlarıyla ligin kaderini belirliyorlar. Resmen can yakıyorlar. Haliyle ayıp oluyor. İnsafsızlık oluyor. Vicdansızlık oluyor.

        Galatasaray’da yeni dönemde neler olacağını kestirmek zor değil. Mustafa Denizli’yle değişik bir sayfa açıldı. Beklenen ve görünen o ki, çatlak sesler ortadan kalkacak. Futbolcular kendine gelecek. Disiplinsizlik giderilecek.

        Elbette ki kolay değil Denizli’nin işi...

        Dün yine büyük sıkıntılar yaşandı. 1 puan zor alındı.

        Tek tek saymaya gerek yok. Galatasaray’da bazı futbolcular yerlerde sürünüyor. Formalite gereği sahaya çıkmış gibiler. İsteksizler, yetersizler.

        Maç sonrası Galatasaray taraftarının Dursun Özbek’e yönelik “Bu kulüp babanızın oteli değil” şeklindeki tezahüratı ise ilginç bir mesaj niteliğindeydi. Ne ekilirse o biçiliyor. Taraftara kulak vermek gerekiyor.

        Kasımpaşa dün son derece baskılı oynadı. Galibiyete çok yaklaştı. Özellikle ikinci yarıdaki hırslı ve disiplinli futbolu ile alkış topladı.

        Rıza Çalımbay ve öğrencilerini kutluyoruz. En başta da Donk’u... Yine inanılmaz oynadı. Zaten ülkemizdeki en iyi ve en formda oyuncuları arasında en ön sırada bulunuyor. Titi de harika bir futbol sergiledi. Eren Derdiyok, Hakan Arslan ve Adem Büyük için de ayrı bir paragraf açmakta fayda var. Hepsi de tam puan aldı. Eren Derdiyok savaşan şahin gibiydi. Hava toplarının tamamına yakınına sahip çıktı. Hakan Arslan da verilen şansı gayet iyi değerlendirdi. Adem Büyük ise geçm0iş maçların aksine harika oynadı ve oynattı.

        Sözün özü... Mustafa Denizli yarından itibaren fazla mesai yapmak zorunda kalacak.

        Kasımpaşa da dünkü oyunun sürdürdüğü taktirde çok can yakacak.

        DONK VE TİTİ...

        İkisine de helal olsun... Ligin ilk haftasından beri inanılmaz oynuyorlar. Avuç dolusu alkışı fazlasıyla hak ediyorlar.

        SEYİRCİ NEREDE!

        Bu işin artık suyu çıktı. Düşünebiliyor musunuz, İstanbul’un göbeğinde son derece önemli bir maç oynanıyor ama tribünlerin önemli bölümü boş.

        Diğer Yazılar