Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galibiyeti bir kenara bırakalım. Genel tabloya bakalım.

        Güzel bir prova oldu dün... Oyunun hakimi bizdik. Topu ayağımızda iyi tuttuk. Güzel varyasyonlar yaptık.

        Fırsatlar yakaladık. Çoğunu kaçırdık. Sadece 1’ini attık.

        Üstelik fazla sıkmadık. Çok zorlamadık.

        Bu tür provaların elbette ki çok büyük faydası bulunuyor. Kim nerede daha iyi verim gösteriyor? Kim nerede daha iyi alternatif olabilir? Yarınlarda olası sakatlık ya da cezalarda hangi formüller ortaya konabilir?

        Avrupa Şampiyonası kelimenin tam anlamıyla hesap-kitap işi ve taktik savaşı olacağı için... Gücümüzü ve eksikliklerimizi görebilme adına dün yine tüm arayışlarımızı gerçekleştirdik. Emre Mor gibi olağanüstü bir yeteneği de hayranlıkla izledik. Fatih Hoca, 2. yarının ilk bölümünde Burak’ı oyuna aldı, ileri uç Cenk Burak ikilisine döndü. Hemen akabinde Cenk’in yerine Yunus’u oyuna dahil ederek bu bölgedeki zenginliği daha değişik açıdan gözlemledi.

        Yarınlarda bu ve buna benzer şablon değişiklikleri çok olacak. Rakiplerimizi en kritik anlarda en güçlü silahlarımızla vuracağız.

        Şampiyonaya artık az kaldı. Haliyle... Ülke futbolu adına birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bir sürece girdik. Kenetlenmeliyiz. Tek yumruk olmalıyız. Gücümüzü dosta düşmana en iyi şekilde göstermeliyiz. Tamam, iyiyi bulma adına eleştirelim. Tamam, doğruyu bulma adına en samimi düşüncelerimizi dile getirelim. Ama şunu da bilelim: Aslanlarımızın her zaman çok büyük morale ihtiyacı var.

        Biz bu aslanlarla mucizeyi yakaladık. Biz bu aslanlarla harikalar yarattık. Üstelik geçmişe nazaran çok daha güçlüyüz. Çok daha derli topluyuz. Çok daha iyi gidiyoruz.

        Bilmeyenler bilsin ki, son 1.5 yılda yeryüzündeki tüm ülkeler arasında en iyi ivme kazanan milli takımların başında geliyoruz.

        Tüm neferlerimizle gümbür gümbür ilerliyoruz.

        Samimi düşüncemi bir kez daha ortaya koymak istiyorum.

        Fransa’da en flaş takım biz olacağız. En az 2-3 futbolcumuz bu şampiyonaya damga vuracak. Hangi oyuncularımız mı? Namzet çok isim var.

        Bekle bizi Fransa... Orada da yapacak çok işimiz var. Orada da yazacağımız ayrı bir destan var. Çünkü bizde aslan yürekli gençler ve Fatih Terim var.

        KAPTAN ARDA...

        Canımız. Kanımız. Kaptanımız... İşte Fransa’da bizi bu can, bu kan, bu kaptan, başarıdan başarıya taşıyacak. Arkadaşları ile el ele vererek tarih yazacak. Yolunuz sonuna kadar açık olsun büyük kaptan.

        TRİBÜNDEKi GÜZELLİKLER

        Harika bir görüntü vardı. Tüm tribünler Ay-Yıldızlı bayraklarla şahane donatılmıştı. İzleyenler de büyük destek verdi. İşte böyle olmalı hep... Milli maçlar daima böyle şölen havası içinde oynanmalı... Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri içtenlikle kutluyoruz.

        Diğer Yazılar