Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT 1. Lig ile Süper Lig arasında kalite açısından müthiş bir fark var. Zaten bu yüzden değil midir dir ki, Süper Lig’e terfi etme başarısını gösteren takımların tamamına yakını geldiği gibi geri dönüyor.

        Peki Başakşehir bu sezon ne yapar? Kabul etmek gerekir ki Başakşehir’in en büyük şansı Abdullah Avcı... Avcı, Süper Ligi çok iyi tanıyor. Kimi nereden transfer edeceğini ve nasıl değerlendireceğini çok iyi biliyor. Bu sezon da akılcı transferler yapmışa benziyor. Özellikle Perbet çok iyi bir oyuncu. Bu Perbet bu sezon 15 golün altına düşmez.

        Başakşehir dün çok mu iyi futbol sergiledi? Hayır... Ama dirençliydi. Gayretliydi... Karşılaşmanın önemli bölümünü de 10 kişi oynadı. Her şeyden önce Başakşehir’in zamana ihtiyacı var. Avcı ve öğrencileri, önümüzdeki süreç içinde yine pek çok takımın canını yakarsa kimse şaşırmasın.

        Kasımpaşa için ne söylemek gerekiyor? Taraftar baskısı yok... Medya baskısı yok... Şampiyonluk ya da küme düşme stresi yok... Parasal sorun yok... Yani her türlü güzel ortam var... Ama başarı yolunda büyük sıkıntılar var... İşte dün de yakalamışsınız rakibi 10 kişi, bundan iyi fırsat mı olur? Daha ne gerekiyor? Ligin yeni takımı eksik kalmış, daha ne isteniyor... Neymiş, rakip iyi kapanmış... Rakip elbette kapanacak, rakip elbette savunma yapacak, önemli olan zaten kapanan bu savunmayı açabilmek...

        Gol yollarında çok yetersiz kaldı Kasımpaşa... Viudez’in girmesi ile takım biraz hareketlense de yine sonuç alınamadı. Sahi bu Viudez bu takımda nasıl yedek kalıyor o da ayrı bir soru işareti... Şota bu ligi çok iyi tanıyor. Haliyle sormak gerekiyor... Kasımpaşa’nın bu oturmuş kadrosu ile yeni sezonda daha iddialı olması ve daha iyi futbol ortaya koyması gerekmiyor mu? Ne dersiniz Sayın Şota?..

        GAMSIZ BABEL

        Babel... Bir futbolcu bu kadar yetenekli olup da bu kadar gamsız nasıl olabilir acaba? İstediği zaman tek başına maçı çevirebiliyor. Ama gamsızlığı yüz tutunca da saç baş yolduruyor. Sahi dünkü hali neydi öyle. Sahada dolaştı durdu. Her topu ezdi. Koşmadı, çalışmadı, görevini tam olarak yapamadı.

        SORUMSUZ ROTMAN

        Bir profesyonel, nasıl böyle bir faul yapar? Takımına yazık değil mi? Arkadaşlarına yazık değil mi? Sen sen ol, daha dikkatli ol... Unutma ki, profesyonellik sadece iyi oynamak değildir.

        Diğer Yazılar