Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün Kris Jenner, yani Kardashian imparatorluğunu kuran kadın, Gucci’nin bir kürkünü giydi. Ben de sosyal medyadan, “Sizce bu kürkü Türkiye’de kim giyer ya da giyecek? Tahminleri alayım” dedim. Hemen herkes “Demet Akalın” dedi. Yani bu ülkede öyle ya da böyle bir tarzı oturmuş Demet Akalın’ın. Beğenilsin ya da beğenilmesin, abartılı bulunsun ya da bulunmasın, markalı kıyafetleri giymeyi sevdiğini herkese kabul ettirdi. Demet Akalın’a önceki gün, “Herkes senin giymeni bekliyor bu kürkü” dedim, o da “Sipariş verdim, bekliyorum” yanıtını verdi. Henüz Türkiye’ye gelmeyen kürk, Demet Akalın için ön sipariş edilmiş. Kürkün fiyatı 37 bin 819 dolar.

        ***********

        GAZETECİLER YAKALARSA GÖM KAFANI

        ALPER Potuk bir kadınla yakalanıyor arabanın içinde, hallerine bakar mısınız? İkisi de popolarını dönmüş, kafalarını cama gömmüşler; sanki suç işliyorlar. Hani 3’üncü sayfa haberlerinde görürüz ya kadınlar, adamlar yüzlerini kapatırlar, aynı öyle. Eğleniyorlar, her türlü keyfi yapıyorlar, sonrasında utanıyorlar. Bence Alper, kıza “Bak şu an eğleniyorsun, ama havaya girme. Gazeteciler yakalarsa anında küsüyoruz, tamam mı?” diye tembih etmiş gibi geliyor bana. Çok komiksiniz gerçekten. Seren ve Hande haberlerinin çirkinliğinden sonra pek eğlenceli geldiniz.

        *********

        HELAL ZERRİN ÖZER

        ZERRİN Özer’i izliyorum uzun süredir. Ne kadar güzel ayağa kalktı, kendine geldi. Yeniden kilo verdi, hatta single bile çıkardı. 2017’nin güzel hareketlerinden biri bence müzik dünyası için. Güzel anılarımız var Zerrin Özer’le. Duygusal, hassas ve her şeyden etkilenen özel bir insan. İnşallah daha çok kendini gösterir, daha çok ortalarda olur.

        *********

        2017'NİN EN YARALISI MAGAZİN

        YAZ başında, “Magazinin geldiği nokta” diye bir yazı yazdım, ortalık ayağa kalktı. Birçok kişi üstüne alındı. Hakaretler, tehditler havada uçuştu. Magazinin çiğliğini, ben de bu işi yapan biri olarak fazlasıyla yaşadım. Ama yine aynı düşüncedeyim ve tekrar ediyorum: “Magazinin dünyasının geldiği nokta çirkin, hatta daha da çirkinleşmeye doğru yol almakta. Bu senenin en yaralısı, en çirkini, en ‘Yok artık’ dedirteni magazin dünyası olmuştur.” Zaten haberler çirkindi o ayrı, ama bir de ilgili ilgisiz herkes magazinden ahkâm kesince ortaya korkunç bir tablo çıktı ki, işte son zamanlarda onu seyrediyoruz. Bakalım daha önümüzdeki günlerde hangi mevzuları seyre dalacağız.

        EN KÖTÜSÜ SOSYAL MEDYA

        ÇÜNKÜ insanlığın tüm kötülüğünü, sahteliğini, çirkinliğini gözler önüne serdi, sermeye de devam ediyor. Her zaman söylüyorum, biz ülke olarak sosyal medyayı taşıyamıyoruz, taşıyamadık. Öyle şekil değiştirdi ki insanlar sosyal medya sayesinde. 2018’de de Allah yardımcımız olsun.

        ***********

        BENCE YARIN...

        -ŞÖYLE bir arkanıza yaslanın, gözünüzü kapatıp düşünün bakalım yıl nasıl geçmiş?

        -Bir sene boyunca elinizden düşürmediğiniz telefonları bir kenara bırakın, hatta sosyal medyaya uzun bir süre bakmayın, bakalım ne fark edeceksiniz?

        -Bir sene boyu koşuşturdunuz, şaşırdınız, mırıldandınız, isyan ettiniz. Bugün şu an, şu dakika bir saniyeliğine bile olsa durdurun her türlü sözü. Bir bakın bakalım yarına da...

        Diğer Yazılar