Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanı sıkıldıkça teknik direktör değiştiren, eski seyircisini kaybetmiş, ligin dibine doğru yönelmiş, emanetçi bir hoca ile moralsiz bir takım G.Birliği...

        Bir eli yağda bir eli balda futbolcular, gözde yıldızlar, geniş kadro (bakmayın siz Pereira’ya) her yerde taraftarı yanında moralli bir F.Bahçe...

        Bu şartlarda maça 10 dakika bakmak bile sonuç için size hemen fikir veriyor. Dün gece G.Birliği’ni seyrettikten sonra puan cetvelindeki yerini hiç yadırgamadım. Bir takım defansif futbolu becerir ya da ofansif... Başkent ekibi adeta futbolu unutmuş sahada ne yaptığı belli değil. Böyle bir rakip karşısında F.Bahçe, elini kolunu sallayarak maç kazanmalıydı öyle de oldu. Ancak ilk 45 dakika bittiğinde akıllarda Fernandao’nun bir kafası, bir şutu, bir de golü kalmıştı. Çünkü F.Bahçe’nin de belirli bir oyun planı yok. İki bek kanatlardan bindiriyor (Gökhan-Hasan Ali) becerili ayaklar (Markovic, Fernandao, Diego, Nani) zaman zaman patlıyor... İşte hepsi bu. Nani sahada sinir harbi yapıyor. Souza var mı desem yok mu desem! F.Bahçe’nin şansı üzerine gelmeye bile çekinen korkan bir rakiple oynaması. Yoksa geride geniş alanlar bırakarak savunma tedbirlerini hiçe saymalarını başka bir rakip affetmezdi. İlk yarı bittiğinde ev sahibi takımın topla oynama oranı %30’du. İkinci yarı yenilgiden kurtulmak için G.Birliği’nin biraz daha hareketleneceğini düşündük yine yanıldık. F.Bahçe’de de durum farklı değildi. Takım yine pozisyon sıkıntısı çekmeyi, Pereira’ya da hamle yapmamayı sürdürdü. Bitime 15 dakika kala Portekizli hocadan beklediğimiz hamleler geldi. Diego çıktı, Ozan, Markovic çıktı Volkan Şen girdi. Son 10 dakikada da Van Persie oyuna dahil oldu. Son bölümde de futbol görüntüsü değişmedi. Oyuna yeni girenler ısınamadan maç bitti. F.Bahçe kazandığına göre Pereira’ya hamleleri neden geç yaptığını Volkan ve Ozan’ın 15’er dakikalık Van Persie’nin 10 dakikalık mı oyuncu olduğunu sormayacağız. Düşünün F.Bahçe, maç boyunca kendi evinde oynamasına rağmen tek net gol pozisyonuna rağmen giremeyen bir takımı tek golle geçti. İşler şimdilik tıkırında. Taraftar ve camia futbol olarak olmasa da sonuçlar olarak mutlu. Bu mutluluk uzun sürer mi? Bekleyelim, görelim.

        NANİ TATİLE Mİ?

        Sarı kart sınırında olan Luis Nani, dün gece adeta cezalı duruma düşmek için çırpındı. Sonunda da kartı gördü. Haftaya oynamayacak. Bakalım Nani, yıl sonu tatiline erken mi gidecek, göreceğiz!

        NE YAZIYOR!

        Haftalardır dikkatimi çekiyor; F.Bahçe Teknik Direktörü maç oynanırken, sürekli not alıyor. Gerçekten merak ediyorum. Portekizli hoca ne yazıyor. Çünkü takımın futbolu hep aynı.

        Diğer Yazılar