Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk maçta F.Bahçe lehine biten 3-0’lık skor rövanş oyununda ne ev sahibinde endişe ne de misafir takımda ümit bırakmıştı. Maçın başlamadan özeti şuydu: Konyaspor prestijini kurtarmak, F.Bahçe’de ise ilk 11’de forma bulamayanlar, sahada kendini göstermek isteyecekti.

        Oyun başladığında hemen gördük ki F.Bahçe’nin aklı fikri ligde kalmış. Ne baskı ne tempo hak getire... Kulübeden sahaya terfi edenlerin bile (Şener, Diego, Ba, Kadlec, Ozan Tufan) maç çok umurunda değil. Volkan Şen ve Alper Potuk’a top geldiğinde oyun hareketleniyor, hepsi bu. Konyaspor biraz daha hareketli gözükse de onlar da “Yensek ne olur, yenilsek ne olur” havasında. Zaten ilk 45 dakika bittiğinde iki tarafın da tek gol pozisyonuna giremeyişi bu yarının en kısa yoldan özetiydi.

        Maçı izleyenler gibi oynayanlar da oyundan sıkılmış olacak ki ikinci yarı biraz daha hareketlendiler. Bu yarıda Volkan Şen’in şahsi becerisi ile Fernandao’ya attırdığı gol maça biraz renk getirdi.

        Son yarım saate girerken ise Pereira’nın mantıklı değişiklikleri geldi. Takımın en iyisi Volkan Şen’i, sarı kartı olan Kjaer’i ve de penaltıyı kazandıran Alper’i dışarı aldı. Çünkü bu üçlü lig yarışında F.Bahçe ve Pereira için çok önemliydi. Oyunun geriye kalan dakikalarında maç “Bitse de gitsek” havasındaydı. F.Bahçe’nin gençleri Ramazan ve Uygar, Kadıköy’de forma şansı yakalamanın keyfini sürdüler. Ve idman niyetine dönen maç da final vizesiyle sona erdi.

        VAZGEÇİLMEZ ÜÇLÜ

        Dün gece gördük ki F.Bahçe’nin vazgeçilmez bir üçlüsü var. Onlar Pereira’nın da en büyük silahları. Kjaer, Alper Potuk ve Volkan Şen’li F.Bahçe çok daha farklı.

        CANER GALİBA GİTMİŞ

        Turun neredeyse garanti olduğu rövanş maçında da Caner Erkin kadroda yoktu. Görünen o ki geriye kalan 3 lig ve 1 kupa final maçında Pereira yola Caner olmadan devam edecek.

        Diğer Yazılar