Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa maça çok hızlı başladı. Oyunun ilk 25 dakikasını da adeta rakip sahada oynadı. Bu bölümde Shala’nın fırsatçılığıyla da golü buldu. Öne geçen Kasımpaşa’nın maçı çok daha rahat götüreceğini düşündük. Çünkü ligin yenisi Adanaspor ne defansif ne de ofansif futbolu beceremiyordu. Ancak bizim ligimiz çok ilginç. 1 golle maçların şekli şemali değişiyor. Golü yiyen Adanaspor, ilk yarının ortasından sonra oyunu öne taşıdı. Kasımpaşa’nın basit pas hataları nedeniyle geride geniş alanlar bırakmasıyla da pozisyon bulmaya başladı. Kaleci Eray’ın top kontrollerindeki hatalarıyla da rakip pozisyon buldu. Otigba’nın devre sonuna doğru kaleye giden topu çıkarışı da ev sahibi adına şanstı. Golü atana kadar sahanın tek hakimi Kasımpaşa’nın ‘stop’ etmesi, golü yedikten sonra Adanaspor’un da maça ortak oluşu şaşırtıcıydı. Kasımpaşa’da Tunay Torun ve Pavelka’nın sahne aldığı dakikalarda biraz etkili olduğunu gördük, hepsi bu.

        Oyunun ikinci bölümünde yenilgiden kurtulmak isteyen Adanaspor, risk almaya ve çok adamla yüklenmeye devam etti. Bu aslında Kasımpaşa için avantajdı. Çabuk atağa kalkmayı becerebilse ev sahibi, bir ikinci golü bulup maçı noktalayabilirdi.

        Ancak Adanaspor, bir korner topunda Kasımpaşa defansındaki zincirleme hatalar sonucu Renan Diniz ile eşitliği sağladı. Ev sahibi yediği golle de iyice sıkıntıya girdi. Çabuk atağa kalkamayan, hücumda çoğalamayan Kasımpaşa, pozisyon üretmekte zorlandı. Sonuçta rahat başladığı, öne geçtiği maçta, beraberliğe razı oldu.

        Maçtan sonra kim üzüldü kim sevindi bilemem. Benim bildiğim, futbol görüntüleri değişmez. Kadrolarına takviye almazlarsa Kasımpaşa’nın da Adana’nın da Süper Lig’de işleri kolay değil.

        MAGAYE

        Adanaspor’un kadrosu Süper Lig için yeterli mi tartışılır. Ancak dünkü oyunda ön plana çıkan isim forvetteki Magaye’ydi.

        NEREDESİN KAPTAN

        Geçtiğimiz sezonlarda oynadığı futbolla A Milli Takım’a kadar yükselen Adem Büyük, geçmişi aratıyor. Kasımpaşa seyircisi de haklı olarak “Neredesin kaptan” diyor.

        Diğer Yazılar