Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabükspor ligde iyi futbol oynayan takımlardan biri. Kadıköy’e korkarak gelmediğini de oyun başlar başlamaz anladık. İlk 20 dakika F.Bahçe’nin üstüne giden misafir takım topla daha çok oynayan taraftı. Advocaat kendi evinde oynamasına rağmen iki forveti, Sow ve Emenike’yi kulübeye çekmiş, sürpriz bir kararla Aatıf’ı sahaya sürmüştü. Geçen hafta orta alanda 10 numara rolüne soyunan Robin van Persie tek forvet, iki kanat Volkan Şen (sol) ve Lens’e (sağ) teslim edilmişti.

        Çok koşan, iyi mücadele eden rakip karşısında oyun F.Bahçe adına sıkıntılı giderken imdada penaltı yetişti. Van Persie’nin ustaca vuruşuyla gol gelmiş, rakip sinirlenmiş, böyle bir oyun içinde çok erken 3 sarı kart görmüştü. Sarı kartların çabuk kırmızıya dönüşeceğini düşünürken Ceyhun Gülselam bizi yanıltmadı ve kırmızıyı gördü. Kadıköy’de F.Bahçe’yle 10 kişi bir saat daha, hem de yenik durumda oynamak kolay değildi. Karabükspor 10 kişi kaldıktan sonra da kolay pes etmedi. Israrla gol aramayı sürdürdü. Devre biterken F.Bahçe’nin ender geliştirdiği ataklarda Volkan Şen’in asistine Skrtel kale önünde dokununca ikinci gol geldi. Bu golle adeta devre değil, maç da bitti.

        İkinci bölüm için de yanılmadık. Skor rahatlığının yanında eksik, moralsiz ve oyun disiplininden kopan rakip karşısında F.Bahçe hem pozisyon hem de goller buldu. İki kanatta müthiş işler yapan Volkan Şen ve Lens farklı skorun baş mimarı oldular. Aslında maç 30 dakikalık bir oyundu. Özetle ‘Ceyhun Gülselam atıldı, böyle oldu’ diyebiliriz.

        Geçen hafta Konya’da alınan deplasman galibiyeti sonrası F.Bahçe için zirve yarışında var olduğunu yazmıştık. Dünkü farklı skor da hem takıma moral motivasyon hem de şampiyonluk yolundaki rakiplere gözdağı verdi. F.Bahçe adına sevinilecek bir başka önemli not da farklı skor kadar Van Persie’nin Van Persie gibi oynamaya başlamasıydı.

        SEYİRCİ KARARINI VERMİŞ

        Konya’da alınan galibiyete rağmen Kadıköy’de tenhalık devam ediyor. Seyirci kararını vermiş. G.Saray ve Beşiktaş maçları dışında Ülker Stadı dolmayacak, o da belli oldu.

        FIRAT AYDINUS

        Ona eyyamcı diyorlardı, karşı çıkıyordum. Dün maç 5-0 olmuş, Lens’e faul var, “Devam” diyor. Oyun 0-0 olsa inanıyorum ki aynı pozisyona hem faul verecek hem de sarı kart çıkaracak. Eyyamcılık ona bir şey kazandırmıyor haberi olsun.

        Diğer Yazılar