Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        F.Bahçe’nin kaliteli geniş bir kadrosu var. Bu kadroda rakibi avlayacak silah da çok. Mühim olan bu takımı iyi organize etmek, sahaya doğru 11’ler sürmek. Pereira’nın yapamadığı bu basit işi Advocaat kısa sürede çözdü, uyguladı, işler de kolaylaştı.

        F.Bahçe’de kadroda olan her futbolcu biliyor ki, forma dağıtımında adalet var. Kimse küsmüyor. (Emenike hariç!) Hollandalı hoca takımın ideal 11’ini artık belirledi. Sahaya süreceği takımda cezalar, sakatlık ve yorgunluk dışında bir iki rötuş yapıyor. Dün gece Rize deplasmanında da kendinden emin, moralli, kazanma arzusunda bir F.Bahçe seyrettik.

        Rakibin sürpriz bir golle öne geçişi bile Sarı-Lacivertliler’i rahatsız etmedi. Bildikleri oyunu oynadılar ve daha ilk 45 dakika içinde 3 gol bulup ikinci yarıyı formaliteye döndürdüler. Mehmet Topal, Alper Potuk, Aatif hareketli; Van Persie istekli; Sow da beceri dolu olunca maçı koparmak ve farka gitmek de çok kolay oldu. Gecenin tartışmasız yıldızı Sow’du. Nefis goller attı. Aatıf’ı da unutmamak lazım. Çalıştı, formayı kaptı. Dün gece iyi oyununu bir de golle süsledi.

        Hafta arası Avrupa kupalarından yorgun çıkan bu takımın 3 gün sonra Rize’de farklı kazanmasını yabana atmayın. 3-5 hafta öncesine kadar skor ve sonuç yazarları tarafından “Lige havlu attı” denilen bu takım, şimdi şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir.

        F.Bahçe içeride dışarıda şimdilik seriye bağladı. Herkes artık merakla önümüzdeki hafta sonunu bekleyecek. F.Bahçe seriyi sürdürecek mi? Çünkü bu defa rakip Beşiktaş...

        AATIF

        Volkan Şen, Avrupa kupalarında ağır bir ceza alınca ona alternatif alınmıştı. Transferi çok tartışıldı. Ama dün gece gördük ki, Advocaat bile onu Avrupa listesine almadığına pişman olmuştur. Alkışlar Aatıf’a...

        RİZESPOR NEREYE?

        Her sene kıl payı kümede kalıyorlar ama hiç toparlanamıyorlar. F.Bahçe maçında bile tribünler dolmuyor. Hikmet Hoca’yı yine bu yıl sıkıntı basacak gibi görünüyor.

        Diğer Yazılar