Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başakşehir kazandığı takdirde ilk yarının lideri olacak. Kasımpaşa alt sıralardan kurtulma çabasında. Evinde kolay teslim olmayan bir takım. Oyun başlar başlamaz Başakşehir ilk ciddi atağında Visca ile golü bulup adeta maça galibiyetle başlıyor.

        Kasımpaşa oyunu kendi alanında kabul edip kontratak kovalıyor. Yenik duruma düşmesine rağmen rakibinin gücünü ve de silahlarını bildiğinden sahada macera peşine düşmüyor. Disiplinli ve sabırlı oynuyor. Başakşehir attığı golden sonra da ciddi pozisyonlar yakalıyor. Kale önünde biraz cömert biraz da havalı olunca belki de maçı noktalayacağı golü bulamıyor.

        Devre biterken ev sahibi ilk ciddi atağında bir serbest vuruş kazanıyor. Mensah kullanıyor, Veysel yükseliyor kafayı vuruyor, köşeye giden topla skora denge geliyor. Sahada üstün olan Başakşehir, soyunma odasına yediği golün şokuyla gidiyor. Oyunun ikinci bölümü de ilk yarının kopyası gibi. Başakşehir topla daha çok oynuyor, ama ciddi pozisyon bulamıyor. Sahada genel hava golü atan maçı kazanacak gibi. Nitekim de öyle oluyor.

        Kerim Frei’ın ortasına Mossoro nefis bir kafa vuruyor, köşeye giden topla takımını yeniden öne geçiriyor. Yenik duruma düşen ve hücumda etkili olamayan Kasımpaşa’da Pavelka-Neumayr değişikliği ise bize göre biraz gecikiyor. Son bölümde yorulan ve ‘maç böyle bitsin’ diyen bir Başakşehir seyrediyoruz. Yorulanların başında ise takımını adeta 10 kişi oynatan Adebayor var.

        Abdullah Avcı oyuncu değişiklikleriyle takımına ayakta tutmaya çalışıyor. Visca-İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu-Tunay Torun ve Adebayor-Mevlüt Erdinç değişiklikleri oluyor.

        Son 5 dakikaya girilirken Trezeguet’nin, topu Volkan Babacan’a nişanlaması, takımı adına büyük şanssızlık oluyor. Maçın bilhassa son 20 dakikasında iyi oynayamayan, yorulan Başakşehir, kazanmasını biliyor ve devreyi lider bitiriyor. Futbol sonuç oyunu olduğuna göre bize de lideri kutlamak düşüyor.

        Diğer Yazılar