Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için mutlaka Göztepe’yi yenmek istiyor. Zirvede takımların puan olarak birbirlerine yakın oluşları seyirciyi de ümitlendirmiş. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Kadıköy’de tribünleri doldurmuş. Aykut Kocaman kendi transfer ettiği Valbuena ile Soldado’yu yanına oturtup onların yerine Aatif ile Fernandao’yu sahaya sürdü.

        Oyun başlıyor, F.Bahçe yine önde baskı yapıyor. Göztepe kendi alanından çıkmakta zorlanıyor. Sağdan İsla ve Dirar, soldan da Giuliano ile İsmail’in kanat bindirmeleri ve kesmeleri var. Ofansif oyuna istekli F.Bahçe’de gol ise yine duran toptan geliyor. İlk 15 dakika dolarken, İsmail Köybaşı’nın kornerinde Fernandao yükselip kafayı vuruyor, Beto’yu mağlup ediyor. Golden sonra F.Bahçe’nin istekli futbolu biraz daha devam ediyor. Göztepe’nin aklı ve ayakları devre bitimine doğru çalışmaya başlıyor. Biraz daha öne çıkıyorlar. Garanti paslarla atak geliştirip golü düşünüyorlar. Ancak ne güçleri ne de becerileri ilk yarının sonucunu değiştirmeye yetmiyor.

        Aykut Kocaman ikinci yarıya hamle yapmadan başlıyor. Göztepe’nin golü pek düşünmediği dakikalarda F.Bahçe’den bir ikram geliyor. İsmail Köybaşı’nın rakip Poko’ya verdiği pası! bu oyuncu affetmiyor ve eşitliği sağlıyor. Hem de oyuna girer girmez. Beraberlik gelince Aykut Kocaman da uyanıyor. Baştan alması gerekenleri sırayla sahaya sürüyor. İsla, Aatif çıkıyor, önce Valbuena ile Soldado, sonra da sakatlanan Giuliano’nun yerine Alper Potuk oyuna dahil oluyor. Son bölümde defansif tedbirleri rafa kaldıran F.Bahçe, tüm hatlarıyla saldırıyor. Son dakikalara girilirken Göztepe, Poko’nun başlattığı atak sonunda Castro ile bir pozisyon yakalıyor. Atamamak, atmaktan daha zor. Gol olsa Kadıköy, F.Bahçe’nin başına yıkılacak. Ama sahanın kötülerinden Castro, zoru! başarıyor. Uzatma dakikalarında doldur boşalt devam ediyor. “Maç böyle biter” derken, tribünlerden protesto yiyen, ıslıklanan sahadaki en kötü F.Bahçeli Dirar ortalıyor, Göztepeli Kosanovic de kendi kalecisini avlayınca F.Bahçe öne geçip bayram yapıyor.

        Dünkü maçtan sonra şunu söyleyebiliriz: Aykut Kocaman kumar oynuyor. Kumar oynayanlar hep kazanamaz haberi olsun.

        SATIŞTAKİLER SAHADA

        Sene başında Aatif, devre arasında da Fernandao talipleri çıksa gönderilecekti. Ama görüyoruz ki; satışta olanlar F.Bahçe’de banko oynamaya başladılar. Valbuena ve Soldado kadrodayken bile.

        MAVİ NEREDEN ÇIKTI?

        Göztepe’nin dünkü forma rengi gözüme hiç sıcak gelmedi. Biz Göztepe’yi hep Sarı-Kırmızı olarak biliriz. Mavi forma, Göztepe ile çok örtüşmüyor. Haberleri olsun.

        Diğer Yazılar