Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HEP söylüyorum Erciyes Dağı’nın ulaşım kolaylığı özellikle çalışanlar için büyük bir avantaj. Cuma günü iş çıkışınızda gidip pazar günü kayağınızdan feragat etmeksizin akşam uçağıyla dönebiliyorsunuz Kayseri’den İstanbul’a.

        Ben de aynen böyle yaptım ve Erciyes’e gittim geçen hafta sonu. Hemen her hafta sonu farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor bu zirve. Coşkusunu gıptayla izlediğim gayet de düzgün bir gençliğe…

        Geçen hafta sonu da Filtresiz Weekend adlı bir etkinlik vardı dağda.

        Burnumun dibinde bir de Kar Voleybolu Avrupa Kupası düzenlenmiş ama ne yazık ki bittiğinde haberim oldu. Keşke tanıtımı daha fazla yapılsaydı da izleme şansı yakalayabilseydim. Seyretmesinin son derece zevkli olacağından eminim kar voleybolunun.

        Neyse, organizasyon kapsamında yaşımdan olsa gerek çoğunu ilk kez izlediğim ve de zevkle dinlediğim pek çok grubu izleme şansı yakaladım.

        Hepsi de genç rock müzik topluluklarıydı. Aralarında -10 derecede Jim Morrison tarzı kısa kollu beyaz tişörtle sahne alan Evrencan Gündüz en dikkat çekicileriydi.

        2016’da rahmetli olan müzisyen Asım Can Gündüz’ün oğlu Evrencan’ı bir tek ben tanımıyordum desem yalan olmaz. Son dönemin en çok takip edilen müzisyenlerinden biriymiş kendisi. Sahnesinin başlarındaki hal ve tavrını biraz marjinal buldum diyebilirim.

        Ancak performansı bir harika!

        Özellikle ‘Ain’t No Sunshine’ ile ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ miksinden oluşan parçasını mutlaka dinlemek gerek.

        Yarım elma gönül alma

        ÇAĞIMIZIN rekabet ortamında firmaların müşteriye daha fazla dokunması adına dünya kadar yol yordam geliştiriliyor. Ancak çoğu kısa sürede tüketicinin gözünde ya demode oluveriyor ya da sıkıcı bir hal alıyor.

        Her ne kadar teknoloji ve iletişim kanalları oldukça ilerlemiş olsa da yine de hâlâ en etkili olan yol, insanın insana yaptığı.

        Özellikle de yeme-içme ve konaklama gibi müşteri ile direkt teması olan sektörlerde.

        Geçen hafta Los Angeles’ta konakladığım otelin odasına bir meyve tabağı geldi. Otel yöneticilerinin odalara meyve ya da kuruyemiş gibi ikramlar yollamaları doğaldır. Ancak benim meyvemin otele yerleştiğim gün değil de ikinci gün gelmesi dikkatimi çekti.

        O yüzden hemen ilişikteki zarfı açtım. Meyveyi İstanbul Swissotel’in Genel Müdürü Gerhard Struger yollamıştı. Türkiye ve Doğu Avrupa Başkanı olduğu Fairmont, Raffles, Swissotel Hotels & Resort grubu bünyesindeki bir otelde kaldığımı sosyal medyadan görünce hemen yapmış jestini.

        Benzer bir hoşluğu Çırağan Palace Kempinski’nin Halkla İlişkiler Direktörü Neslihan Şen, Dubai Kempinski’de kaldığımda yapmıştı.

        Bunlar çok küçük ancak insanın unutmayacağı hoş hareketler.

        DJ Funky C ‘Ne Olacak’ dedi

        BANA bir yıl kadar önce dinletmişti ‘Ne Olacak’ adlı parçasını, DJ Funky C nam-ı diğer Cem Nadiran. Şimdi sözlerini de yazdığı bu parçayı DJ Ogün Dalka’nın prodüktörlüğüyle iTunes’a taşıdı Cem.

        Geçen hafta müzikseverlerle buluşan ‘Ne Olacak’ sözleriyle Türkçe olsa da müziğiyle buram buram dünyalı.

        Bu yaza damgasını vuracağından eminim. Hatta dünya listelerinde de görürsem hiç şaşırmam.

        Diğer Yazılar