Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dondurmayı çok severim. Şekerli gıdalardan uzak durmam gerektiğini bildiğim halde, nedense dondurmayı bu kategoriye koymam ve her fırsatta bol bol yerim. Aslında bu cümlede anahtar sözcük “her fırsatta”. Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil ve damak tadıma layık dondurma bulmak büyük mesele.

        İş gerçek dondurma bulmaya gelince aklıma çikolatalı naneli dondurma düşüyor. Ve çikolatalı naneli dondurma deyince de Mövenpick Hotel İzmir geliyor.

        Dünya Seyahat Ödülleri’nde ikinci kez Türkiye’nin “En iyi iş oteli” seçilen Mövenpick Hotel İzmir’i sadece dondurma sevenlerin düşünmediği de anlaşılıyor.

        İzmir’in en güzel otellerinden Mövenpick’e karşı büyük bir sempati beslediğimi söylemeliyim. Her şey bir tarafa yeni yıl süslemeleri konusunda zevklerimiz uyuşuyor. Bu aslında çok küçük bir gösterge gibi gelse de bence otelin hizmet anlayışını da yansıtıyor.

        Sade, samimi, güzel ve incelikli. Abartmadan ama ne gerekiyorsa dozunda olmak şartıyla. Ve eğer gerçekten iyi yemekten hoşlanıyorsanız Margaux Restaurant lezzet duraklarınızdan biri olmalı.

        Mövenpick Hotel İzmir’e dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden biri olan World Travel Awards’ı (Dünya Seyahat Ödülleri) getiren özellikleri bunlarla sınırlı değil kuşkusuz.

        2008’den bu yana konuklarını, modern çizgilere sahip, işlevsel tasarımlı toplam 185 odasında kişiye özel kaliteli servis anlayışı ve mükemmel lezzetleriyle ağırlayan otel, 25 ülkede 81 otel, tatil köyü ve Nil yolcu gemileri ile uluslararası üst düzey bir otel yönetim şirketi Mövenpick Hotels & Resorts bünyesinde hizmet veriyor.

        Ve bunu her nasıl yapıyorsa, ister gecelemek, ister yemek veya dondurma yemek için kapısından girdiğiniz anda sımsıcak bir atmosferde evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlıyor.

        Ve sonuçta dünyaya, en üst yöneticisinden en alttaki çalışanına kadar mükemmel bir takım ruhuyla yapılan işi alkışlamak (ödüllendirmek) kalıyor.

        VE TATİL

        Pazar günü oyumu kullandıktan sonra kalabalıktan ve kabalıktan uzak tatil mekânıma yollanacağım. Sıra dışı tatil anılarım dönüşte. E o zaman izninizle.

        Diğer Yazılar