Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÇLARIM çok kuru. Canlanmaları için onlara nasıl bir bakım uygulamalıyım? Demet Y./İstanbul

        2 yemek kaşığı yağlı yoğurt, 2 çorba kaşığı bal, 1 çorba kaşığı öğütülmüş ketentohumu ve 1 çorba kaşığı hintyağını karıştırıp saçlarınıza sürün. Ardından başınızı önce streç filmle sonra havluyla sarın. 2 saat bu şekilde kaldıktan sonra yıkanın. Bu formülü haftada 1 kez uygularsanız saçlarınız kısa sürede nem ve canlılık kazanacaktır.

        Kararan göz çevresine limonlu reçete

        GÖZ altlarımda şişlik ve kararma oluştu. Bu kötü görüntüden nasıl kurtulurum? Ayşe U./Eskişehir

        2 çorba kaşığı kahve, 2 çorba kaşığı krem peynir ve 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Bu karışımı göz çevrenize yayıp 20 dakika bekletin. Ardından yüzünüzü yıkayın. Bu uygulamadan sonra göz altlarınızda elma kabuğu da bekletebilirsiniz. Bu arada göz altı bölgesine uyguladığınız kremleri sağlıklı bir dolaşım sağlamak adına masaj yaprak cildinize yaymaya özen gösterin.

        Cildinize greyfurtla BAKIM YAPIN

        SÜREKLİ makyaj yapmaktan gözeneklerim çok açıldı. Cildimin toparlanmasını sağlayacak bir formülünüz var mı? Selin D./Ankara

        1 beyaz lahananın dörtte biri ile 1 greyfurdu robottan geçirin. Elde edeceğiniz suyu buz kabına boşaltıp dondurun. Sabah-akşam hazırladığınız 1 kapsül buzu cildinizde eriyene kadar dolaştırın. Cilt yapınız hızla toparlanacaktır.

        Elleriniz yumuşacık olsun

        SÜREKLI ev işleriyle uğraşmaktan, özellikle de bulaşık yıkamaktan ellerim çok sertleşti. Yumuşacık ellere sahip olmamı sağlayacak bir formülünüz var mı? Pınar S./Kayseri

        SİZE ellerinizi yumuşacık yapacak bir losyon tarifi vereceğim. 2 limonun suyunu, 10 gram bademyağı, 10 gram gliserin yağı, 10 gram kokulu kolonya ve 1 tatlı kaşığı bebe pudrasıyla karıştırın. Bu karışımı her gün sık sık kullanın. Sıktığınız limonların kabuklarını atmak yerine bu kabuklarla elllerinizi ovun. Elleriniz kısa zamanda pamuk gibi olacaktır.

        Diğer Yazılar