Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAKYAJ yapmayı çok seviyorum ancak cildim çok hassas olduğu için her makyaj temizleme ürününü kullanamıyorum. Bana doğal bir tarif verir misiniz? Arzu Y./Mersin

        1’ER salatalıkla elmanın sularını, 1 çorba kaşığı hindistancevizi yağı ve 2 çorba kaşığı sütle karıştırın. Bu karışımı 5 gün buzdolabında sakladıktan sonra kullanmaya başlayın. Makyajınızı nemli bir pamuğa bu karışımı yayarak silin.

        Kirpikleriniz soya yağıyla dolgunlaşsın

        Kirpiklerimin dolgunlaşmasını istiyorum. Bunu sağlayacak bir formülünüz var mı? Pelin S./Bursa

        1 tatlı kaşığı hintyağı, 1 çay kaşığı buğday yağı ve 1 çay kaşığı soya yağını karıştırıp benmari usulü ısıtın. Ilındıktan sonra bu karışımı kirpiklerinize sürün. Bu formülü haftada 3 kez uygularsanız kirpikleriniz hızla uzamaya ve gürleşmeye başlayacaktır. karışımı sonuç alıncaya kadar kullanmalısınız.

        Uçuk problemine elma sirkeli reçete

        Bir süredir uçuk problemiyle başım dertte. Geçti dediğim an yeniden dudaklarımda uçuk çıkıyor. Bu soruna kalıcı bir çözüm bulmamı sağlayacak bir reçeteniz var mı? Serap n./ istanbul

        SORUNUN sürekli nüksettiğini söylediğiniz için öncelikli tavsiyem bir doktora görünmeniz olacaktır. Ayrıca 1 tatlı kaşığı şap tozu, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve dört damla limon yağını iyice karıştırın. Bu karışımı steril bir gazlı bez yardımıyla uçuklarınızın üzerine sürün.

        Diğer Yazılar