Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Haftanın filmleri

Giriş: 17.12.2015 - 11:35 | Güncelleme:

Bu hafta 7 yeni film vizyonda

KAHİN'İN KIZI


Yapımı: 2015 - Danimarka

Tür: Macera

Süre: 96 Dak.

Yönetmen: Kenneth Kainz

Oyuncular: Rebecca Emilie Sattrup, Maria Bonnevie, Søren Malling, Laura Bro, Stina Ekblad

Senaryo: Anders Thomas Jensen

Yapımcı: Eva Juel Hammerich, Nina Lyng


Film Özeti

Dina (Rebecca Sattrup), hiç istemese de annesinden ona geçen çok büyük bir gücün sahibidir: İnsanların doğrudan ruhlarını görebilmekte, yaptıkları yanlışlardan dolayı utanç duymalarını sağlayabilmektedir. Dina'nın annesi bu gücünü kötü amaçlar için kullanmayı, yanlış bir insana işlemediği bir cinayeti itiraf ettirmeyi reddedince hapse atılır. Hem annesini kurtarmak, hem de gerçekleri ortaya çıkarmak artık Dina'nın elindedir. Ancak olayın derinlerine indikçe hayatı daha çok tehlikeye girecektir

 
 
 
MUTLU YILLAR

Vizyon Tarihi:
18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - ABD

Tür: Komedi

Süre: 107 Dak.

Yönetmen: Jessie Nelson

Oyuncular: Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Marisa Tomei, Diane Keaton, John Goodman

Senaryo: Steven Rogers

Yapımcı: Brian Grazer, Jessie Nelson

Diğer Adı: The Most Wonderful Time, Let It Snow

Film Özeti

Cooper ailesinin 4 kuşağı geleneksel Noel kutlamalarında bir araya gelmiştir. Ancak birtakım beklenmedik misafirler ve ters giden olaylar, aralarında hiç kopmayacak bağı ve bir aile olduklarını yeniden hatırlamalarına neden olacaktır.

 
 
 
NADİDE HAYAT

Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - Türkiye

Tür: Komedi

Yönetmen: Çağan Irmak

Oyuncular: Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan, Burak Can

Film Özeti

Nadide (Demet Akbağ), evlendikten sonra okulunu bırakmış ve evinin kadını olmuş, kocası ölene ve çocukları büyüyüp kendi hayatlarını kurana dek kendisi için hiçbirşey yapmamıştır. Boş zamanını değerlendirebilmek için birçok kursa katılan Nadide, buralarda mutlu olamaz. Ancak bir gün gördüğü haber ona aradığı fırsatı sunacaktır. Öğrenci affı sayesinde yıllar önce bıraktığı okuluna geri döner. Sonrasında katıldığı mavi yolculuk, gencecik okul arkadaşları ve karizmatik bir öğretmenle birlikte hayatını değiştirecek bir maceraya dönüşecektir.

 
 
 
MA MA

Vizyon Tarihi:
18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - İspanya

Tür: Dram

Süre: 111 Dak.

Yönetmen: Julio Medem

Oyuncular: Penélope Cruz, Luis Tosar, Asier Etxeandia, Alex Brendemühl, Silvia Abascal

Senaryo: Julio Medem

Yapımcı: Penélope Cruz, Julio Medem

Film Özeti

Magda (Penélope Cruz) yeni işsiz kalmış bir öğretmendir. Üstüne meme kanseri teşhisi konulmuştur ve eşi Julian ile evliliği bitmek üzeredir. Ancak oğlunun futbol maçına gittiği bir gün tanıştığı Arturo (Luis Tosar) ile çok farklı bir arkadaşlığı başlar. Nitekim tanışmalarından kısa süre sonra Arturo kızını bir trafik kazasında kaybeder ve ikili, kendi trajedilerinde ortak bir teselli aramaya başlarlar.

 
 
 
GASSAL

Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - Türkiye

Tür: Korku

Yönetmen: Alper Kıvılcım

Oyuncular: Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Hatice Yıldız, Alican Çokoğur

Senaryo: Alper Kıvılcım

Yapımcı: Serdar Çelik, Yaşar Tuncer

Film Özeti

Abbas yaşamını evinin bahçesine kurduğu gasilhanede ölü yıkayarak geçirmektedir. Zaman zaman da yoldan geçen kamyoncular Abbas’ın evinin odalarını bir geceliğine kiralamaktadır. Bir gün Abbas’ın evine Akay isminde bir kız gelir. Akay eve bir geceliğine gelmiştir ama evden bir türlü ayrılamaz. Ayrılamadıkça da Abbas’ın bütün sırlarını çözmeye başlar...

 
 
 
ÇILGIN DOSTLAR 4: KORKAK KAHRAMAN

Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - ABD

Tür: Animasyon

Yönetmen: David Feiss

Seslendirenler: Garry Chalk, Kathleen Barr, Trevor Devall, Melissa Sturm, Donny James Lucas

Film Özeti

Elliott, Timberline Ormanı'nda yaşayan korkunç kurtadamla ilgili bir hikaye anlattıktan sonra zaten korkağın teki olan Boog, her yaz yaptıkları kamptan vazgeçecek kadar büyük bir korkuya kapılır. Kurtadamın ormandan ayrıldığından emin olana dek kampa katılmamaya karar verir. Bunun üzerine başta Elliott olmak üzere tüm arkadaşları Boog'u cesaretlendirmek ve kurtadamın arkasındaki sırrı çözmeye için ellerinden geleni yapmaya başlarlar

 
 
 
LOLO

Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015

Yapımı: 2015 - Fransa

Tür: Komedi

Süre: 99 Dak.

Yönetmen: Julie Delpy

Oyuncular: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard, Christophe Vandevelde

Senaryo: Julie Delpy, Eugénie Grandval

Film Özeti

40'lı yaşlarına gelmiş, boşanmış ve işkolik bir modacı olan Violette (Julie Delpy), en yakın arkadaşı Ariane'a (Karin Viard) hayatında bir erkeğin olmamasından duyduğu üzüntüyü anlatmıştır. Bir kaplıca bölgesinde tanıştığı Jean-Rene (Dany Boon) ile ilişkiye başlar. Ancak 20 yaşındaki oğlu Lolo (Vincent Lacoste) bu ilişkiyi kesinlikle onaylamamaktadır ve ikisinin de yoluna taş koymak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.



 
 
 

 

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?