Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

TOÇEV yıldızları buluşturdu

Giriş: 10.02.2016 - 12:47 | Güncelleme:

"Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesinde TOÇEV yararına verilen konserde; futbolcu, hakem, basketbolcu, tenisçi, bilardocu ve teknik direktörler şarkıcılarla düet yaptı

Türkiye'nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaştı. Projeye destek verenler ve sponsorlara plaket verilmesinin ardından TOÇEV tanıtım filminin yayını ile gece başladı.

Aylar öncesinden aldıkları davete hiç düşünmeden 'evet' dediklerini belirten sporun yıldızları sahnede performans sergiledikten sonra konu çocuklar olunca koşarak geldiklerini belirttiler ve "Çocuklar için güzel olan herşeye varız" dediler.

CÜNEYT ÇAKIR DEPRESYONA GİREBİLİRDİ!
TOÇEV için düzenlenen gece öncesinde açıklamalarda bulunan Feridun Düzağaç, Cüneyt Çakır ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı.

Ünlü sanatçı önce gecenin anlamı ile ilgili yaptığı konuşmada; "Ben romantik bir futbol taraftarı olarak, başını Mehmet Topal, Serkan Balcı ve eşlerinin çektiği ve futbol dünyamızın kahramanlarının başrol aldığı bir gecede olmaktan mutluyum. İyilik ve güzellik adına bir gece" dedi.

FIFA Kokartlı dünyaca ünlü hakem Cüneyt çakır ile aynı sahneyi paylaşacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Feridun Düzağaç; "Kendi adıma en çok heyecan duyduğum isimle ortak bir şarkı söyleyeceğim. Sevgili Cüneyt Çakır hocamız ile birlikte. Biletlerin bittiğini öğrendik, çok mutlu olduk. Daha güzel zamanlarda daha çok şarkı söylemek dileğiyle. Umarım çocuklarımız için bir katkımız olacaktır. Hiç değil ise kamuoyunda yaratılan algı da çok önemli. Sevgi sözcüklerinin yerini nefret sözcüklerinin aldığı böyle bir iklimde iyilik ve güzelli adına yapılan bu geceyi son derece önemsiyorum" şeklinde konuştu.

Cüneyt Çakır'ın tercihi ile 'Resimdeki Göz Yaşları' adlı eseri seslendireceklerini dile getiren Düzağaç, ''Size bir dedikodu vereyim, Cüneyt hocam aslında 'Depresyondayım' şarkısını söylemek çok istiyordu. Fakat ilk hatalı maçta manşet atarlar diye söylemeyelim dedi. Aynı şeyi ben de düşünmüştüm haklısınız dedim'' ifadelerini kullanarak tercihlerini değiştirdiklerini belirtti.

BÜLENT KORKMAZ: ÇOK ÖNEMLİ SANATÇILAR VE SPORCULAR VAR
"Bu organizasyonun içerisinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Bülent Korkmaz, ''Şarkı söyleme becerim olmamasına rağmen sağ olsun hem Ayşegül Aldinç benim partnerim olacak hem de Metin ağabey çok yardımcı oldu bu konuda bana. Bir bukle de olsa söyleyeceğiz. Mutluyuz. Biz zaten artık sosyal sorumluluk projelerinde bulunan insanlarız, güzel ve keyifli bir gece olacağını düşünüyorum.

Sahneye çıkınca heyecanlanacağını da aktaran Korkmaz, ''Futbol sahası gibi olmaz. O bizim işimizdi, şimdi farklı bir dalda iş becermeye çalışacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. En azından anı güzel bir biçimde yaşamaya çalışacağız. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok farklı bir gece. İlk defa böyle bir gece düzenleniyor. Herkes herhalde bunun da farkında. Çok önemli sanatçılar ve sporcular var. Onlar da merak ediyor ben de merak ediyorum hem kendimi hem de geceyi.''

ASSOLİST BURAK YILMAZ
Metin Özülkü ile beraber Barış Manço şarkısı seslendiren Burak Yılmaz'a geceye katılan sporculardan oluşan koro eşlik etti ve Burak Yılmaz bir assolist edasıyla Çin'e gitmeden önce adeta sahnede veda etmiş oldu.

CÜNEYT TANMAN: "ÇOK ANLAMLI BİR GECE"
"Çok anlamlı bir gece. Bu gecede emeği geçenlerin yanında olmak için bu gece buradayız. Farklı bir konseptle buradayız. Bu sefer sahada top oynamayacağız, şarkı söyleyeceğiz. Tabii esas işimiz değil, yanımızdaki partnerimizle beraber maksat bu gecenin anlamına bir şeyler katabilmek. Çorbada tuzumuzun olmasını sağlamak.

Sahneye çıkacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden Tanman, ''Aslında banyoda bile şarkı söylemeyen biriyim, eğer böyle bir anlamlı gece olmasaydı böyle bir daveti kabul etme Şansım yoktu tabii. Ama bir şeyler söylemeye çalışacağız, bakalım beğenecek misiniz?"

SEMİH SAYGINER: "KOŞARAK GELDİM"
"Çok özel bir gece bence. TOÇEV'in yapmış olduğu çok önemli bir organizasyon. İhtiyacı olan çocukları için yapılmış bir gece. Bize teklif geldiğinde keyifle kabul ettik. Ayrıca şarkı söylemeyi ok sevdiğim için Kayahan şarkısı seslendireceğiz bugün İpek Açar hanımefendi ile. Umarım keyifli bir gece olur ve amacına ulaşır.

Tabii ki heyecan var ama tatlı bir heyecan, korku ile karışık değil. Mutluyum sahne olacağım için İnşallah iyi bir performans gösteririm.

Bu çalışmaların bir albüm şeklinde devam edip etmeyeceği sorulan Semih Saygıner, ''Onu bilmiyorum Ben bir şeyler yapmayı planlıyorum ama yetişemiyorum hiçbir şeye. Bir taraftan bilardoya tekrardan geri dönüş süreci var. O çok ciddi zamanımı alıyor. Antrenmanlar yapıyorum saatlerce. Onun içn sevdiğim yelere saatler ayırabiliyorum diyemem. Ama müzik hayatımda hep olacak, sevdiğim bir şey. Belki biraz daha rahatladığımda bir şeyler yapabilirim.

Bu işi enteresan kılan şu; beni zaman zaman gördü insanlar sahnede şarkı söylerken ama Emre Belözoğlu'nu ve bir çok sporcuyu görmediler. Bu fırsat bence kaçmaz. Hayranı oldukları sporcuyu sahnede şarkı söylerken görmeleri bence çok özel bir durum. Bu yüzdendir ki çok özel bir gece."

ABDULLAH AVCI: "KATKIMIZ OLACAKSA NE MUTLU BİZE"
"Eğitim ve sağlık ile ilgili olan bütün projelerde özellikle son 10 senedir bulunmaya çalışıyorum. Bundan 2 ay önce Mehmet Topal beni aradığında böyle bir organizasyondan bahsetti, seve seve dedim. Şarkı işin içine girince biraz duraksadık başka bir sahaya geçmiş oluyoruz. 1994 senesinde 5 kişi ile başlayan TOÇEV, şimdilerde 5 milyon kişiye ulaşmış. Bizim de bunun içinde bir katkımız olacaksa ne mutlu bize. Hem bizim için güzel bir anı, hem de gideceği ve dokunacağı yerler son derece önemli."

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki yarı final maçı ile ilgili soruya ise Avcı şu cevabı verdi: "Biz gruba başlarken zaten kulüp tarihinde yarı finali ve finali görmüş bir takım olarak bu sene de gruba başlarken de final hedefini koymuştuk. Umarım hem ligde hem de kupada, Avrupa kupalarını kovalıyoruz. Bunlara adım adım devam etmek istiyoruz."
1994 yılında 5 çocuğun eğitim hayatını destekleyerek yola çıkan ve 21 senede, yüzbinlerce çocuğun hayatına dokunan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için bir ilke imza attı. ''Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları'' projesinden elde edilen gelir ile TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü 'Öğrenim Merkezi' nin yapımına katkı sağlanacak. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için 1.500 kişilik salonda biletler, 75 TL ile 1.000 TL arasında satışa sunulmuştu.

KONSERE ÜNLÜ AKINI
Konsere; Türkan Sabancı, Revna Demirören, Aslı Şen, Emek Saran, Zeynep Ilıcalı, Ebru Seyyar, Emel Yıldırım, Timur Erk, İsmet Alpagut, Seval Ermiş, Sibel Vatandost, Yıldırım Mayruk, Ayşe Azizoğlu, Işıl Reçber ve Aslı Hünel gibi çok sayıda isim katıldı.

TOÇEV BAŞKANI UYGUN, ABD'DEN SESLENDİ
Amerika'da süren tedavisi nedeniyle geceye katılamayan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun'u temsilen oğulları, Ansel ve Axel Yarcan, Hakan Bilgin ile birlikte sahneye çıktı. Tedavisi için aylardır Amerika'da bulunan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, gönderdiği ses kaydı ile projeye destek verenlere teşekkür etti. Uygun, gönderdiği sesli mesajda; "Hayat önümüze ne kadar zorluklar çıkarırsa çıkarsın yürekten inandığımız hayalimizin önüne hiç bir şey geçemez. Bu gece sizlerin sayesinde bir kez daha inandım ki, yürekten inandığımız hayallerimizin peşinden mutlaka gidilmesi gerekiyor. 5 çocukla başlayan bir inanmışlık, sizlerin desteği ve güveni ile 5 milyon çocuğa ulaşırken yine sizlerle beraber birikimlerimizi daha fazla kitleyle paylaşabileceğimiz, daha fazla yarınlara dokunabileceğimiz TOÇEV öğrenim merkezinin temellerini bu gece atmaktayız. Tam 21 yıldır bizimle beraber yürüdüğünüz ve desteklerinizle beraber yarınlarımıza onca güzellikler kattığınız için TOÇEV çocuklarım TOÇEV ailem ve şahsım adıma yürekten teşekkürler, en büyük alkış sizlere... Hoşgeldiniz. STK anlayışı ile her zaman başarılı bir şekilde ülke nezdinde farkındalık yaratan TOÇEV ve onu var eden çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Böyle özel bir gecenin oluşmasında öncülük yapan sevgili Mehmet Topal ve Serkan Balcı'ya TOÇEV için çok anlamlı olan bu geceyi hayal eden, bu geceye kadar azimle ve aynı heyecanla koşturan, uzaktan da olsa gururla takip ettiğim sevgili Berfin Balcı ve Selda Topal'a ve onların desteği ile bu gecenin oluşmasını sağlayan büyük bir heyecanla bu geceye hazırlayan sevgili Metin Özülkü ve ekibine, 20. Yılımızda da bizi ağırlayan sevgili TİM ailesine ve bizi baştan beri hiç yalnız bırakmayan değerli sanatçılarımıza ve sporcularımıza ve tabi ki sevgili Selçuk Yöntem'e böyle bir gecenin hayat bulmasını sağladıkları için TOÇEV ailem adına binlerce teşekkürler. Son olarak her zaman yanımızda olan değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

MEHMET TOPAL'IN PLAKETİNİ FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCUSU OGÜN ALTIPARMAK ALDI
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Betül Mermertaş'ın teşekkür konuşmasının ardından projeye destek verenlere plaket takdim edildi. Projenin öncülüğünü üstlenen Serkan Balcı teşekkür plaketini alırken, kupa maçı nedeniyle geceye katılamayan Mehmet Topal'ın plaketini ise Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Ogün Altıparmak aldı.

Spor ve sanat dünyasını sahnede çocuklar için buluşturan bu özel gecede yer alan isimler ve seslendirdikleri şarkılar şu şekilde:

İpek Açar - Semih Saygıner (Hep Karanlık - Gönül Sayfam)
Candan Erçetin - Kerem Tunçeri (Git)
Feridun Düzağaç - Cüneyt Çakır (Resimdeki Gözyaşları)
Zara - Serkan Balcı (Ah Yalan Dünya)
Nükhet Duru - Abdullah Avcı (Sevda)
Lale Orta - Murat Dalkılıç (Eğlen Güzelim)
Çağla Büyükakçay - Ümit Besen (Alıştım Sana bitanem)
Ayşegül Aldinç - Bülent Korkmaz (Kara Sevda)
Kubat - Emre Belözoğlu (Telli Turnam)
Eda Özülkü - Bekir İrtegün (Gesi Bağları)
Selami Şahin - Tümer Metin (Seninle Başım Dertte)
Bülent Serttaş - Metin Tekin ...Rıza Çalımbay (Dağlar Dağlar)
Mustafa Ceceli - Cüneyt Tanman (İkinci Bahar)
Fatih Erkoç - Tanju Çolak (Yıldızların Altında)
Funda Arar- Volkan Babacan) (Arapsaçı)
Metin Özülkü - Burak Yılmaz (Can Bedenden Çıkmayınca)

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?
Misafir - 8 yıl önce - Cevapla
0 0 0
Tebrik ederim harikasınız keşke hep böyle bir arada el ele olsak güzel şeyler bunlar ağzınıza yüreğinize sağlık...