Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İstikbale güvenle bakan ve bu yolda çalışan öğretmenlerimiz, güçlü Türkiye'nin teminatıdır." ifadesini kullandı.

        Arslan, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülke için daima umut ve dinamizm kaynağının, istikbale güvenle bakan bir gençliğin varlığı olduğunu belirtti.

        Bu noktada en büyük emeğin ise yurdun dört bir yanında fedakarca görev yapan öğretmenlere ait olduğunu vurgulayan Arslan, "İstikbale güvenle bakan ve bu yolda çalışan öğretmenlerimiz, güçlü Türkiye'nin teminatıdır. Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigane kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır." ifadelerini kullandı.

        Arslan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışını benimseyen bir hükümet olarak da insana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfedildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928'de 'başöğretmen' sıfatını alması dolayısıyla 1981'den bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım'ın tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler