Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Belediye Mete Memiş'in Öğretmenler Günü mesajı

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

        Mesajında ülkemizin geleceğinin eğitime, dayalı olduğunu belirten Başkan Memiş şunları ifade etti; "Öğretmenlik, insan hayatında eğitim, davranışları doğru yönlendirmede ve insan haklarına saygı duyulmasında birinci derecede etkilidir. Bu yüzden öğretmenlerimize zor görevler düşmektedir. Öğretmenliğin amacı, gücü nispetinde bilgili ve donanımlı toplum gayretine katkı sağlamaktır. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren öğretmenler, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması ve oradan da ileri gidebilmesi adına iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşması için de önemlidir.

        Şuna inanıyoruz ki Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime uzak kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.

        Bu vesile ile çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum."

        (YY-AT-Y)

        23.11.2017 11:26:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler