Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Balcı, fidan ve mevsimlik çiçek projesi çalışmalarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, 500 bin adet fidan ve 2 milyon mevsimlik çiçek üretim çalışmalarını inceledi.

        Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, park ve bahçelerde kullanılmak ve çiftçilere destek olmak amacıyla başlatılan 500 bin adet fidan ve 2 milyon mevsimlik çiçek üretim çalışmalarını inceledi. Balcı, ilçe gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğü ile belediye park ve bahçeler müdürlüğü personelleri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Balcı, kısa süre önce başlatılan çalışmaların planlanan şekilde devam ediyor olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen personellere teşekkür etti.

        (EEI-AKK-Y)

        23.11.2017 12:20:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler