Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor'da Ayan güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - TB1L' de mücadele eden Karesispor'un 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Olağan Genel Kurulda Başkan Ahmet Ayan tüm delegelerin oyunu alarak, güven tazeledi.

        2014 yılında kurulan Karesispor'un çeşitli branşlarda 30 binden fazla kursiyeri olduğunu açıklayan Başkan Yılmaz, "Bu şehirle bu kulüp bir marka olma yolunda ilerliyor. Karesispor bizim övüncümüz oldu" dedi.

        Karesi AVM'de yapılan Genel Kurul toplantısı Karesispor Başkanı Ahmet Ayan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Ayan, Karesispor'un çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlamak ve başarılı, mutlu, huzurlu nesiller yetişmesi için kurulduğunu ve kısa bir sürede yakalanan başarılarla kulübün ivme kazanarak şehrin takımı olduğunu belirtti. Ayan, "Karesispor'un, ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebildiği, yerli ve milli değerlerimizin yanında manevi değerlerin de öğretildiği bir spor kulübü haline gelmemiz gururlanma sebeplerimizden bir tanesidir. Bu yolda bizleri her zaman destekleyen Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a, kulüp müdürü Yahya Akduman'a ve antrenör ve sporcularıma tek tek teşekkür ederim" dedi.

        Olağan Genel Kurulda konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor'un Balıkesir için büyük bir değer olduğunu söyleyerek başladı. Başkan Yılmaz, "Yaklaşık 30 bin'e yakın öğrenci bize kursiyer olarak kayıt yaptırmış. Yüzme havuzlarımıza ve kurslarımıza gelmiş. Kulübümüz basketbolda çok ciddi bir başarı yakaladı. Arzu ettiğimiz şey şuydu: Her okula bir voleybol, bir futbol ve bir de basketbol topu hediye edelim ve okulların bahçesine bu sporları yapabilecekleri, görsel olarak da onları tatmin eden sahalar yapalım. Bu kulüp çok önemli işler yapacak. Bu şehirle bu kulüp bir marka olma yolunda ilerliyor. Ama hem övünç kaynağımız hem de şehre ve topluma çok önemli şeyler kazandırdığımız bir kulüp olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor bu fırsatla yeni yılda da hepinize huzur dolu bir yıl diliyorum" dedi.

        Karesispor 2. Olağan Genel Kurulu Karesi AVM'de üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ahmet Ayan, tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

        Yönetim kurulu : Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, yeni dönemde de Karesispor başkanlığı görevini sürdürecek. Yönetim kurulu ise Güvenç Guruş, Levent Mertoğlu, İshak Babaç, Talha Esen, Cem Özşıklıoğlu, Murat Gökdemir'den oluştu.

        (HT

        28.12.2017 15:06:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler