Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu konserinde sanat müziğinin eşsiz eserleri, keyifle dinlendi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından SDKM’de düzenlenen nostalji konserinde, Türk Sanat Müziğinin en özel eserleri icra edildi. Türk Sanat Müziğinin Zeki Müren, Emel Sayın, Zekai Tunca gibi efsane isimlerinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konserde nostalji rüzgarları esti.

        Şefliğini Neşe Sarısözen Adalının yaptığı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere sanat müziği eserleriyle eşsiz bir sanat akşamı yaşattı. Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edildiği konserde eserlere eşlik eden katılımcılar, keyifli bir akşam yaşadı.

        80 ve 90’lı yılların en güzel Türk Müziği eserlerinin seslendirildiği Nostalji Konserinde ünlü bestecisi Mahmut Oğul da şeref konuğu olarak yer aldı. Konserde Mahmut Oğul, Alaettin Şensoy, Zekai Tunca, Zeki Müren, Erdoğan Berker, Turan Taşan’ ın en güzel besteleri solo ve koro olarak seslendirildi. Konserin sonunda Şef Neşe Sarısözen de iki şarkıyla konsere renk kattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler