Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de, huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla kent genelinde yapılan denetimlerde, farklı suçlardan aranan 430 kişi yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1622 Nisan günlerinde, kent genelinde denetim yaptı. Kontrollerde 19 bin 840 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, farklı suçlardan aranan 430 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında 8 şüphelinin de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında arandığı ortaya çıktı. Ekipler 460 aracı ve 287 motosikleti de inceledi. Denetimlerde yapılan aramalarda; ruhsatsız 8 tabanca, 87 mermi, 7 kurusıkı, 1 pompalı tüfek, 292 gram esrar, 4 gram kokain, 40 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca kumar oynatılan 4 iş yeri ile 59 kişiyle ilgili işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler