Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA ( AA) - Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından, eğitime katkı faaliyetleri çerçevesinde öğrencilere giyim yardımlarına başlandı.

        Kula'da ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine teslim edilmek üzere 300 mont, STSO Başkanı İbrahim Yüksel ve meclis üyeleri tarafından, Kula Kaymakamı Murat Güven'e teslim edildi.

        Oda olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydeden Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Salihli, Selendi'de de dağıtımlar yaptık. 300 montu dağıtılmak üzere Kula Kaymakamımıza teslim ettik." diye konuştu.

        Sivil toplum kuruluşları ve odaların eğitime destek vermesinin önemli olduğunu belirten Kula Kaymakamı Güven ise "Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Yönetimini yaptıkları anlamlı destekten dolayı kutluyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler