Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları kent merkezinde açtığı stantla yeni üye kaydı yaptı.

        AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamerci̇mek üyelik çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbesinin bertaraf edilmesi ve milli iradeye sahip çıkılması konusunda, gençlik teşkilatının büyük bir özveride bulunduğunu söyledi.

        "AK Parti milletin bağrından kopan ve millete hizmeti prensip edinen güzide bir siyasi oluşumdur." diyen Karamercimek, şöyle konuştu:

        "Şu ana kadar parti üyeliği için gösterilen teveccüh oldukça iyi ve memnun edici. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak partimize güç katmaya devam edeceğiz. Bu gençli̇k olduğu müddetçe, hi̇çbi̇r hai̇n plan hayata geçmez. Türkiye uzun yıllar askeri darbelerden dolayı geriye gitti.15 Temmuz gecesi, milletin vergisiyle alınan silahlarla, milletin kanını döktüler. Halkımızın ve devlet büyüklerimizin ortaya koyduğu kararlı duruşla bu hain girişim de bertaraf edildi. 15 Temmuz gecesi, AK Parti'nin bütün teşkilatları büyük emek ve özveri ortaya koydu."

        Gün içinde yaklaşık 100 kişinin kaydını yapan İl Gençlik Kolları üyeleri, ekmek israfına da dikkat çekmek için broşür dağıttı. Karamercimek, üye kayıt başvurusu yapanlara partinin rozetini hediye etti.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler