Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kağızman ilçesindeki Halime Arslan Yıldız İlkokulunda öğrencilerin sosyal gelişim ve becerilerini artırması amacıyla "masal sınıfı" oluşturuldu.

        Öğretmen ve öğrenci velilerince yapılan ortak çalışmayla düzenlen ve duvarları masal kahramanlarının resimleriyle süslenen sınıf, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül'ün katılımıyla açıldı.

        Üçgül, açılışta yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güzel ve örnek bir proje oldu. Bütün okullarında böyle projelere imza atması lazım. Ben başarılı çalışmalarından ötürü okul Müdürü Önal Orhan ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi.

        Halime Arslan Yıldız İlkokulu Müdürü Önal Orhan da "Bu projeyle amacımız öğrencilerimizin günümüz de çok yaygın olan teknolojinin zararlı olan alışkanlıklardan kurtarmak. Ayın zamanda unutulmaya yüz tutmuş tiyatro, piyes gibi daha verimli alanlara yönlendirmek. Sınıfta öğrencilerin daha da güzel öğrenmeleri için tiyatro ve piyesler sinevizyon gösterisiyle izleniliyor." diye konuştu.

        Açılışa, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Halk Eğitimi Müdürü Nusret Alp ve kurum amirleri de katıldı.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler