Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre; Ağrı-Cumaçay-Kağızman, Doğubayazıt-Çaldıran ve İki̇zdere-İspi̇r yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapandı.

        Konya-Beyşehir yolunun 19-21. kilometreleri Altınapa Barajı mevkisi arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 10.00-16.00 saatleri arasında ulaşım aralıklarla sağlanacak.

        Gerede-Kızılcahamam yolunun 15-19. kilometreleri arasında üstyapı (BSK) çalışmaları nedeniyle Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler