Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürlüğü öğrenciler için Sosyal Güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Hayrabolu Kredi Yurtlar Kurumuna yaptığı ziyarette konuşan SGK İlçe Merkez Müdürü Hakan Yıldırımhan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ettikleri söyledi.

        Sosyal güvenlik bilincinin öğrencilerde oluşturmak istediklerini aktaran Yıldırımhan şöyle konuştu:

        "Düzenlediğimiz toplantıda, öğrencilere Sosyal Güvenlik kavramı ve amacı, Sosyal Güvenliğin yaşamımızdaki yeri ve önemi, sigortalı olmanın önemi, kayıt dışı çalışmanın ne olduğu, kayıtlı çalışmanın önemi ve Sosyal Güvenliğimiz olmazsa uğrayacağımız mağduriyetler hakkında genel konuları anlattık. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumunu tanıtan ve yapılan faaliyetler hakkında slayt gösterisi ve sunum yaparak, öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler