Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Anadolu Öğrenci Birliği Gaziantep Şubesi, insanlık dramının yaşandığı Halep için "Kış Üşütür, İyilik Isıtır" kampanyası başlattı.

        İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (İYİLİKDER) katkılarıyla organize edilen yardım kampanyası kapsamında, Gaziantep Üniversitesinde stant açıldı.

        Öğrenciler Halep'teki insanlık dramına tepki gösterirken bağış topladı. Gaziantep Üniversitesinde 2 gün süreyle açık kalacak standın daha sonra kentteki diğer üniversitelerde de açılacağı bildirildi.

        İYİLİKDER Başkanı İbrahim Bahar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin Halep'teki insanlık zulmüne sessiz kalamadığını söyledi.

        Bu yüzden yardım kampanyası başlatıldığını aktaran Bahar, öğrencilerin topladığı yardımların mazlum coğrafyadaki sivillere ulaştırılacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler