Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir dizi açılışa katılmak için önümüzdeki ay Edirne'ye geleceğini bildirdi.

        İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Pekcanlı, CHP Edirne İl Teşkilatına yeni bir bina kazandırdıklarını söyledi.

        Pekcanlı, yeni il binasının tapusunu aldıktan sonra Ankara'ya giderek Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu açılışa davet ettiklerini belirtti.

        Binadaki tadilat işlemlerinin ardından açılışını yapacaklarını ifade eden Pekcanlı şunları kaydetti:

        "Tam net bir tarih veremiyorum ama önümüzdeki ay Genel Başkanımız Edirne'ye gelecek. 1 Kasım seçimlerinden beri sadece bir kere gelmişti kendisi. Belediyelerimizin de biten büyük projeleri var. Bunları da biz Genel Başkanımıza açtırmak istiyoruz. Kendisi Edirne'ye geniş bir zaman ayıracak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler