Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Nizip Kaymakamlığı tarafından başlatılan ''Mahalle Buluşmaları'' toplantısı devam ediyor.

        Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Nizip Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Cumhuriyet Mahallesi ve Şıhlar Mahallesi sakinlerine yönelik düzenlenen toplantıda bu tür çalışmalarla mahallerdeki sorunlara yerinde çözüm bulduklarını belirtti.

        Bu etkinlik sayesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Sarıfakıoğulları, ''Buradaki amacımız, varsa bir eksiğimiz bunu vatandaşlarımızdan duymak, bu nedenle de bizler iletilen eksik ve sorunları istişare ederek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yine bunun yanında bu toplantıdaki diğer amacımız da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Yani hem benim hem de bütün kurum amirlerimizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır bizler her zaman halkımızın emrindeyiz.'' dedi.

        Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da Nizip Belediyesi olarak her iki mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatarak bu tür toplantıların mahalle sakinleri ile kurumlar arasındaki engelleri kaldırdığını söyledi.

        Konuşmaların ardından kurum amirleri mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

        Toplantıya, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, Şıhlar Mahallesi Muhtarı Ali Şirin ve kurum amirleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler