Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polisler için İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        Bekler, emniyetteki birimlerde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek başsağlığı diledi. Bekler daha sonra İlçe Emniyet Müdür Vekili Cengiz Coşar'ı makamında ziyaret etti.

        "Milletimizin başı sağolsun. İnşallah bu devletin düşmanlarına fırsat vermesin. Şuna inanıyoruz, Allah bunlara fırsat vermeyecek. Allah doğruların, iyilerin yanındadır." ifadesinde bulunan Bekler, şunları kaydetti:

        "Bu saldırı biz biliyoruz ki özelde polise yapılmış olsa da genelde Türk milletine ve vatanımıza yapılmış bir saldırıdır. Biz polisimizin yanında olduğumuzu bildirmek için bugün buradayız. Her şeyimizle birlikte, devlet olarak bütün kurumlarımızla birlikte desteğimiz polisimizin, güvenlik güçlerimizin, askerimizin yanındadır. Sizlere ufak da olsa bir cesaret verebilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız inşallah."

        İlçe Emniyet Müdür Vekili Cengiz Coşar ise Bekler'e teşekkür ederek, "Polisimiz devletimizin, milletimizin hizmetindedir. Canını gerektirdiğinde fedakarca vermektedir. Milletimizin başı sağolsun, acımız çok büyük. Allah'ın izni ile inşallah devletimiz bunların üstesinden gelecektir. Bütün terör örgütleriyle sonuna kadar mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz, sürdüreceğiz de. Bundan hiç şüpheniz olmasın." diye konuştu.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler