Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yolcu otobüslerine yönelik sivil polisli denetimde hatalı sürücülere 2 bin 556 lira para cezası kesildi.

        Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçelerdeki istasyon amirliklerinde görevli ekipler, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan yolcu otobüslerinin sürücülerini denetlemek için sivil kıyafetle yolcu gibi araçlara bindi.

        Ekiplerin yaptığı denetimlerde 6 sürücüye 2918 Sayılı Karayolu Trafik Kanunu gereğince, 2 kişiye emniyet kemeri takmamaktan, 3 sürücüye seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 2 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 2 araca takoğraf kullanmamaktan ve bileti düzenlemeden yolcu taşımaktan işlem yapıldı.

        Sürücüler ve araç sahiplerine 2 bin 556 lira para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler