Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Güvenlik Servisleri ve Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD), özel güvenlik sektöründe çalışan 26 özel güvenlikçiyi işlerindeki başarıları ve sadakatlerini dikkate alarak ödüllendirdi.

        GÜSOD tarafından ilk kez düzenlenen organizasyon kapsamında Ankara'da bir otelde ödül töreni düzenlendi. Türkiye genelinde görev yapan özel güvenlikçilerden "başarı" ve "sadakat" kategorilerine göre "Özel Güvenliğin Yıldızları" seçilerek, ödüle layık bulundu.

        Törende konuşan, GÜSOD Başkanı Murat Kösereisoğlu, derneklerinin kuruluşundan itibaren sektörün gelişimi için çalıştıklarını, 320 binin üzerinde çalışan ile büyük bir istihdam oluşturduklarını, çalışanlarının yasal hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yıpranma payını almaları için gayret sarf ettiklerini anlattı.

        Kösereisoğlu, "Gece gündüz, yaz kış, bayram, hafta sonu demeden çalışan ve varlıklarıyla topluma huzur veren özel güvenlik çalışanlarına bu ödül aracılığıyla teşekkür etmek istiyoruz." dedi.

        Törende, "sadakat" ve "başarı" kategorilerinde 26 özel güvenlik görevlisine ödülleri, GÜSOD Başkanı Kösereisoğlu ve çalıştıkları şirketlerin yöneticilerince verildi.

        Sektörde uzun yıllar çalışan 13 deneyimli özel güvenlikçiye sadakat ödülü takdim edilirken, başarı ödülü verilen Avni Ertaş ise hizmet verdiği sitede üst kattan düşen çocuğu havada yakalayarak, hayatını kurtardığı için ödüle layık bulundu.

        Erken müdahale ederek bir çocuğun hayatının kurtarılmasına sağladığı katkı için Fadime Sömen'e, yurt dışından çocuğunun tedavisi için Türkiye'ye gelen bir kişinin tedavi parasının havalimanında çalınmasını engelleyen Aziz Çiçeklitaş'a, kalp krizi geçiren bir vatandaşın, yaptığı erken müdahaleyle kurtulmasına yardımcı olan Tamer Özer'e başarı ödülü takdim edildi.

        Özel güvenlikçi Rıfat Kılıç Desmer ise 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombadan etkilenen merkezi terk etmemesi ve polislerle birlikte yürüttüğü başarılı iş birliği sebebiyle başarı ödülüne layık görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler