Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Kastamonu- Ilgaz-Çankırı yolundaki Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri çalışmaları nedeniyle her iki istikametteki muhtelif kesimlerde 8.00-19.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak, ulaşım belirtilen saatlerde tek şeritten sağlanacak.

        Anadolu otoyolunun Çamlıdere Kavşağı-Gerede Kavşağı Kesimi arasında bulunan Tatlak Köprüsü üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştirilecek.

        Bozüyük-Eskişehir yolunun 4. kilometresindeki Çukurhisar üst geçit köprüsünün yapım çalışması nedeniyle 3 şeritli bölünmüş yolun her iki yönünde ikişer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler